.
Κατηγορία Trial Ride
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 09:24

Trail Ride 2014, 7ος αγώνας, Θήβα

 

Χειμωνιάτικη βροχούλα…

 



O χειμώνας μπήκε δειλά δειλά, και οι βροχές έχουν ήδη μαλακώσει τα χώματα, με την λάσπη να μας περιμένει να την πατήσουμε! Έτσι λοιπόν, στις 23 Νοεμβρίου βρήκαμε ευκαιρία να λασπωθούμε, ακολουθώντας τον δρόμο του «Αγωγού», ταξιδεύοντας off road προς Θήβα, για να επιστρέψουμε μέσα από τον κάμπο της Ασωπίας προς την Αυλώνα.

Η διαδρομή είχε μήκος 140 χιλιόμετρα (+30 της επιστροφής) και το ψιλόβροχο από το πρωί προμήνυε τον ερχομό του χειμώνα αλλά και το οδηγικό ενδιαφέρον της διαδρομής!
Ευτυχώς δεν υπήρχαν δυσκολίες, και όλοι οι 60 περίπου συμμετέχοντες απόλαυσαν την ανεκτή λάσπη και την οδήγηση στο συγκεκριμένο τερέν!

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!
Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, την Michelin την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 6ο Trail Ride 2014, Πεντέλη 1οTrail Ride 2015 - 1 Φεβρουαρίου »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon