.
Κατηγορία Trial Ride
Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 08:33

6ο Trail Ride 2014, Πεντέλη

Γνήσιο Μάρμαρο!

 

Αν και το καλοκαίρι ακόμα καλά κρατεί, η προχθεσινή Κυριακή με το δυνατό αεράκι και την πτώση της θερμοκρασίας μας έβαλε στο φθινοπωρινό κλίμα πάνω στην ανεμοδαρμένη Πεντέλη που έλαβε χώρα το 6ο Φιλικό Trail Ride. 

Η μαρμαρόπετρα

Μετά από μια ασφάλτινη διαδρομή 20 χιλιομέτρων από την αγαπημένη μας έδρα, το Limit Up στο Κρυονέρι, το χώμα –για την ακρίβεια η μαρμαρόπετρα- μας περίμενε στην Άνω Πεντέλη για έναν κύκλο 110 χιλιομέτρων, που για πολλούς φάνηκε πολύ μεγαλύτερος!
Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν το δυσκολότερο Trail Ride της χρονιάς, λόγω δυσκολίας του, αλλά παράλληλα η διαδρομή που ήταν πολύ τεχνική και η ομορφιά του τοπίου αποζημίωσε άπαντες. Από την κορυφογραμμή της Πεντέλης στη Σπηλιά Νταβέλη, στο Νταού και στην Νέα Μάκρη, και από το Διόνυσο και το καινούργιο φράγμα, στο «Γερμανικό Νεκροταφείο» και τα λατομεία.
Όπως πάντα, στο τερματισμό τιμήθηκαν οι ιδιαίτερες παρουσίες, όπως οι γηραιότεροι αναβάτες – Μάνος Κιλημάντζος και Γιώργος Οικονομάκος (62 ετών παρακαλώ!), οι καλύτεροι «φωτογράφοι» από στιγμιότυπα της διαδρομής, Βασίλης Φωτόπουλος και Κώστας Χατζηγιαννάκης, οι Rookies στα Trail Ride, ο πιο χαμένος, οι πιο παλιές μοτοσυκλέτες (Κώστας Βλαχάκης με Kawasaki KLR 250 και Δημήτρης Αγγελόπουλος με Cagiva Elephant 750), κτλ.
Αξιόλογη η παρουσία της τετρακίνητης παρέας από την Εύβοια – Ερέτρια που το διασκεδάσανε δεόντως με τα 4Χ4!
Καθώς ο χειμώνας βρίσκεται προ των Πυλών, τα χώματα –αλλά και οι πέτρες- μαλακώνουν, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ραντεβού μας για τις 23 Νοεμβρίου στο 7ο Trailride, (σύντομα περισσότερες πληροφορίες) για να ολοκληρώσουμε την χρονιά στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, με ένα Νυχτερινό –μικρό κι εύκολο- 8ο Trail Ride με κατάληξη σε Ταβέρνα για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Ευχαριστήρια

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, την Michelin, το GPC Power Factory την Aurora Rally Equipment, καθώς και το Bikeit.gr που πιστεύει και προωθεί τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 21:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 3ο Trail Ride 2014 - Πάρνηθα Trail Ride 2014, 7ος αγώνας, Θήβα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon