.
Κατηγορία Trial Ride
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 11:49

3ο Trail Ride 2014 - Πάρνηθα

Χρώματα της άνοιξης με μυρωδιά χειμώνα!

 

Άλλη μια ιδανική Κυριακή για βόλτα enduro στο βουνό μας επιφύλασσε η 6η Απριλίου, στο 3ο Φιλικό Trail Ride που απόλαυσαν οι 80 συμμετέχοντες. Με τα εδάφη ξηρά αλλά με την απειλή της βροχής που προς το τέλος της ημέρας έκανε τα εδάφη λίγο νωπά με μια ελαφριά μπόρα, 62 μοτοσυκλέτες και Quad, 8 αυτοκίνητα και buggies καθώς και 15 ποδήλατα ξεκίνησαν για την όμορφη βόλτα μας! Τελικά ο καιρός μας ξανα-έκανε το χατήρι! 

Με έδρα το Limit Up στο Κρυονέρι, εκδράμαμε προς τα Κιούρκα και τον Αυλώνα, για να ξεφύγουμε προς τον Άγιο Θωμά και την πίσω πλευρά της Πάρνηθας, για να καταλήξουμε την χωμάτινη διαδρομή μας και πάλι στον Αυλώνα μετά από 110 χωμάτινα χιλιόμετρα. Οι Ποδηλάτες, απόλαυσαν μια βόλτα στα Βασιλικά κτήματα και στους Τάφους του Τατοΐου σε έναν κύκλο των 32 χιλιομέτρων με πολύ μονοπάτι!
Αρκετοί οι νέοι φίλοι που δοκίμασαν πρώτη φορά το παιχνίδι τη πλοήγησης, κάτω από την σημαντική βοήθεια των παλιότερων!
Χωρίς «αγωνιστικό» άγχος και με πολύ κέφι, η ανοιξιάτικη Κυριακή ήταν ιδανική και η εδαφική ποικιλομορφία πλήρης!
Εντύπωση και πάλι μας έκαναν οι συμμετέχοντες με τα μεγάλα on-off, όπως Transalp, XT Tenere, BMW GS 1200… Όλοι σχεδόν κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλη την διαδρομή, αν και σε πολλά ενδιάμεσα σημεία μπορούσαν να διακόψουν για επιστροφή στη βάση μας στο Κρυονέρι. Στο τέλος, σε μια πρωτότυπη απονομή, βραβεύτηκαν ιδιαίτερες παρουσίες, όπως τα παλιότερα οχήματα, οι Rookie συμμετέχοντες και κληρώθηκαν δώρα σε διάφορους τυχερούς, από τους δωροθέτες μας!
Νικητής στον ποδηλατικό αγώνα ήταν ο Σταύρος Κανελλέας, 2ος ο Βασίλης Σουχλέρης, κασι 3ος ο Ιωάννης Ευσταθίου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 6 Απριλίου, στο 3ο Trailride! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, την Michelin και την BF Goodrich, την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.
Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους δωροθέτες μας: Let’s Tech Now, Presstime Αυτοκόλλητα – Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Cosmos Express Γερανομεταφορές.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4ο Trail Ride 2014, Λαυρεωτική 6ο Trail Ride 2014, Πεντέλη »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon