.
Κατηγορία Trial Ride
Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 11:30

4ο Trail Ride 2014, Λαυρεωτική

 

Μια βόλτα στη Λαυρεωτική

 

 
Μια ιδανική Κυριακή για βόλτα enduro στο βουνό μας επιφύλασσε η 1η Απριλίου, στο 4ο Φιλικό Trail Ride. Με τα εδάφη ξηρά αλλά με την απειλή της βροχής οι 30 συμμετέχοντες ξεκίνησαν για την όμορφη βόλτα μας με πολλές εναλλακτικές διαδρομές για τα αυτοκίνητα και τα quad, αλλά και με τα enduro μονοπάτια ! Τελικά ο καιρός μας ξανα-έκανε το χατήρι! 
 
Με έδρα το Attart Off Road Park στο Ομβριόκαστρο Κερατέας, εκδράμαμε προς το Διονυσοβούνι, τον Κουβαρά, και μετά περάσαμε στην άλλη μεριά προς τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Λαύριο, για να καταλήξουμε στην εντουροπεριοχή του Οβριόκαστρου μετά από 110 χωμάτινα χιλιόμετρα. Οι Ποδηλάτες, απόλαυσαν μια μικρότερη βόλτα σε έναν κύκλο των 27 χιλιομέτρων με πολλά μονοπάτια!
 
Καθώς το καλοκαίρι έχει ήδη έρθει, ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας για τις 29 Ιουνίου, στο 5ο Trailride, που θα ξεκινήσει από την Μάνδρα και θα τερματίσει στην παραλία της Ψάθας για μπάνιο και φαγητό με τις οικογένειές μας! Η θάλασσα μας καλεί!
 
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!
 
Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, την Michelin την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.
Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους δωροθέτες μας: Let’s Tech Now, Presstime Αυτοκόλλητα – Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Cosmos Express Γερανομεταφορές.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2o Φιλικό Trail Ride 2014 3ο Trail Ride 2014 - Πάρνηθα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon