.
Κατηγορία Ταχύτητα
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 12:01

Π.Π. Ταχύτητας 2022, 1ος-2ος αγώνας, Σέρρες

Στα πλαίσια του Βαλκανικού πρωταθλήματος BMU διεξήχθη με πολύ λίγες ελληνικές συμμετοχές ο πρώτος διπλός αγώνας της Ταχύτητας για το 2022.

Ελάχιστοι Έλληνες αναβάτες έδωσαν το παρόν στον εναρκτήριο διπλό αγώνα των Σερρών, ο οποίος είχε άφθονες συμμετοχές από τους αθλητές των βαλκανικών χωρών σε όλες τις κατηγορίες.

Μάλιστα ο καιρός έκανε το δικά του παιχνίδια καθώς λόγω βροχόπτωσης ματαιώθηκε η αγωνιστική δράση του Σαββάτου με αρκετούς αγώνες να μετατίθενται για την Κυριακή.

SBK

Ο γνωστός πλέον Βούλγαρος αναβάτης Martin Choy πήρε δύο άνετες νίκες στη μεγάλη κατηγορία Superbike, ενώ ισάριθμες φορές βρέθηκε δεύτερος στο βάθρο ο συμπατριώτης του Milen Georgiev.

Την ελληνική σημαία σήκωσε ο Δημήτρης Καρακώστας, με τέταρτη θέση στον πρώτο αγώνα και τρίτη στον δεύτερο.

Στις συμμετοχές Ελλήνων σημειώνουμε ακόμη τους Δημήτρη Παπαγγέλου, με τερματισμούς στις θέσεις 5 και 4 αντιστοίχως, τον Σταύρο Τριντή (6-10), Σωτήρη Μπεγνή (10-8) και Άγγλος Ζινεβράκη (11-13).

SSP

Στη Supersport ο Βούλγαρος Mihail Florov πήρε δύο νίκες, με την πρώτη να έρχεται πιο δύσκολα χάρη στην πίεση του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, ο οποίος τερμάτισε δύο φορές δεύτερος.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου του πρώτου αγώνα ανέβηκε και ο Ιωάννης-Κωνσταντίνος Περιστεράς, ενώ στο δεύτερο ο Τούρκος Eryilmaz Furkan – καθώς ο Περιστεράς είχε μια πτώση.

Στην κατηγορία είχαμε άλλη μια ελληνική συμμετοχή, αυτή του Μενέλαου Κοντογιάννη, ο οποίος τερμάτισε στις θέσεις 11 και 13.

SSP 300 / Racing

Ο Βασίλης Παντελεάκης (κεντρική φωτογραφία) συνέτριψε τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των 300 κυβικών, παίρνοντας δύο νίκες με χαοτική διαφορά από όλους, πλην του Ανδρέα Παργινού που τερμάτισε δύο φορές δεύτερος.

Μάλιστα ο νεαρός Έλληνας αναβάτης έγραψε νέο ρεκόρ πίστας στην κατηγορία του με χρόνο 1:21.972.

Τρίτος στον πρώτο αγώνα αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, ενώ στον δεύτερο τερμάτισε 5ος.

Στην πολυπληθέστερη συμμετοχή Ελλήνων σημειώνουμε ακόμη: Απόστολος Καμζελής (6-6), Ανδρέας Λεφέβρ (10-21), Γεώργιος Σώμος (13-7), Δημήτρης Αγανάνης (16-19) και Κωνσταντίνος Σακελλαρίου (21-15).

Open

Στην αμιγώς ελληνική κατηγορία είχαμε έξι συμμετοχές, με τον Ιωάννη Κλαδογένη να παίρνει δύο νίκες μπροστά από τους Μάρκο Αγγελακόπουλο και Διονύση Μάρτη που μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση σε κάθε αγώνα εναλλάξ.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες ΠΠΤ 2022

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon