.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 13:14

Παν.Π. Motocross 2016, 5ος αγώνας, Πύργος

 

Με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών

 

Του Νίκου Λαφογιάννη

Φωτό Πένυ Τσάγκλα

Με λιγότερες συμμετοχές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και με καλή σε γενικές γραμμές διοργάνωση έγινε το Σαββατοκύριακο 14-15 Μάη ο πέμπτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην πίστα της Κεραμοποΐας Παναγιωτόπουλος στον Πύργο. 

Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Παναγιώτης Κουζής κέρδισε το σύνολο της κατηγορίας όπως και τις εντυπώσεις, με μια 2η και μια 1η θέση σε σκέλη, με τον Hristian Iliovski να τερματίζει 1-4 στα σκέλη και τρίτο τον Δημήτρη Κοντολέτα με τερματισμούς 3-2.

Στην κατηγορία ΜΧ2 νικητής της ημέρας ήταν ο Παναγιώτης Παπίλας (3-1) χάριν τους καλύτερου τερματισμού στο 2ο σκέλος στο οποίο είχε και μιθ ακαταπληκτική επίδοση, σε ισοβαθμία με τον Μανώλη Κρητικό, 2ος με τερματισμούς 1-3 και 3ος ο Γιάννης Τουραντζίδης, ο οποίος καθυστέρησε υπερβολικά στο πρώτο σκέλος από πτώση, με τερματισμούς 4-2. 

Στην κατηγορία ΜΧ2Τ ο Δημήτρης Τουρατζίδης με δύο πρώτες θέσεις κέρδισε το σύνολο του αγώνα. Δεύτερος ο Φώτης Κόλλιας με τερματισμούς 2-2 και τρίτος ο Στυλιανός Σκορδάς που τερμάτισε τρίτος και στα δυο σκέλη.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ συνολικός νικητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τομαράς τερματισμούς 2-1, δεύτερος ο Σταμάτης Δημολιάνης με τερματισμούς 1-3 και τρίτος ο Νίκος Σωτηρόπουλος με τερματισμούς 3-2. Να σημειώσουμε πως και οι δύο διεκδικητές του τίτλου, Δημολιάνης και Τομαράς, συμμετείχαν τραυματισμένοι στον αγώνα.

Στην κατηγορία των Quad για άλλη μια φορά νικητής ήταν ο Μichel Martin με νίκες και στα δύο σκέλη του αγώνα, με δεύτερο τον Αλέξανδρο Κατσινέλη (2-3) και τρίτο τον Απόστολο Τριανταφύλλου με θέσεις 3-4.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 19:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon