.
Κατηγορία Motocross
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 09:46

Πρ.Motocross Νοτίου Ελλάδος 2015, 2ος αγώνας, Πύργος

 

Με 85 συμμετοχές!

Με άλλη μια διοργάνωση σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει η ΔΙΑΘΛΗΣΗ πραγματοποιήθηκε στην πίστα MotoCross «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ» ο 2ος αγώνας για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας. Ο καλός καιρός, οι 85 συμμετοχές, η άριστη προετοιμασία της πίστας και η άψογη διοργάνωση εγγυήθηκαν ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι λίγοι δυστυχώς θεατές απόλαυσαν μεγάλο ανταγωνισμό και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία EXPERT ο πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής με τον αέρα του παγκοσμίου, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα επιβλήθηκε των συναθλητών του κατακτώντας 2 πρώτες θέσεις. 2ος ο Γιώργος Ηλιόπουλος από το Αίγιο με 3ο τον Νίκο Λυρίου από την Ρόδο.
Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Βαλάντης Λαγούδης από την Χίο οδήγησε και τα δύο σκέλη από την αρχή κερδίζοντας το σύνολο του αγώνα. 2ος ο Νίκος Σωτηρόπουλος από την Αμαλιάδα και 3ος ο Μούρκος Κων/νος.
Κατηγορία ΜΧ2 με μεγάλες μάχες ανάμεσα στους διεκδικητές. Τις νίκες στα σκέλη μοιράστηκαν ο Νικόλας Φανουράκης από το Ηράκλειο με τον Διονυσίου Γιόχαν Αναστάσιο από την Ρόδο. Τελικός νικητής ο Διονυσίου με 2ο τον Φανουράκη και 3ο τον Γιώργο Παναγιώτου από την Εύβοια.
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ήταν αναπάντεχη η νίκη του Γιάννη Καυκά από την Αμαλιάδα. Ισοβάθμησε στο σύνολο με τον συντοπίτη του Σάκη Κονδυλόπουλο ο οποίος κέρδισε το 1ο σκέλος αλλά λόγω του ότι ο Καυκάς κέρδισε το 2ο πήρε τον αγώνα. 3ος της κατηγορίας τερμάτισε ο Αλέκος Καρανάσης.
Κατηγορία ΜΧ85 με νικητή (πάλι μα ισοβαθμία με τον 2ο) τον Ανδρέα Ανδρέου, 2ος ο Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος και 3ος ο Σκόρδας Στυλιανός.
Στην κατηγορία ΜΧ65 1ος τερμάτισε ο Μιχάλης Σαραντινούδης, 2ος ο Νικόλας Κανελλόπουλος και 3ος ο Νίκος Κιοσάβελλος.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 09:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon