.
Κατηγορία Motocross
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 09:28

Motocross Νοτίου Ελλάδος 2015, 3ος αγώνας, Χαλκίδα

 

Η ώρα των μικρών

 


Την περασμένη Κυριακή 01 Νοεμβρίου το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος motocross συνεχίστηκε με τον 3ο αγώνα στην πίστα motocross της Χαλκίδας από το τοπικό σωματείο Α.Μ.ΛΕ.Χ. σε ένα άρτια προετοιμασμένο και ιδιαίτερα τεχνικό αθλητικό τερέν. Η οργάνωση του αγώνα στέφτηκε με επιτυχία και πραγματοποιήθηκε ένας θεαματικό αγώνας με ιδιαίτερες μονομαχίες σ’ όλες της κατηγορίες προσφέροντας θέαμα και ενθουσιασμό στους θεατές.

Στην κατηγορία ΜΧ1 ο αγώνας o Χρυσοβαλάντης Λαγούδης πήρε την 1η θέση μπροστά από τον Γιάννη Πασσά και τον Σάββα Παραστρατίδη στο 1ο σκέλος, με τους Νίκο Σωτηρόπουλο, Νίκο Τατάνη και Κώστα Μούρκο να ακολουθούν.
Στο 2ο σκέλος, ο Λαγούδης πήρε ξανά την 1η θέση με τον Πασσά και τον Μούρκο αυτή τη φορά να ακολουθούν. Τατάνης, Διονύσης Τζιάτζιος και Παραστρατίδης συμπλήρωσαν την εξάδα.

Στην κατηγορία ΜΧ2, ο Γιώργος Παναγιώτου τερμάτισε πρώτος με τον Νίκος Φανουράκη να τον ακολουθεί, και τον Γιόχαν Διονυσίου στην 3η θέση. Ακολούθησαν οι Παναγιώτης Πλέσσας, Νίκος Βρεττός και Παύλος Σιδέρης.
Στο 2ο σκέλος, Παναγιώτου και Φανουράκης τερμάτισαν ακριβώς στις ίδιες θέσεις, με τον Βρεττό να ανεβαίνει 3ος, τον Διονυσίου 4ο, τον Νίκο Ανδρέου 5ο, και τον Παύλο Σιδέρη, 6ο.

Στην κατηγορία MX85 ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου που κέρδισε το 1ο σκέλος, με τον Κωσταντίνο Ευαγγελόπουλο να κερδίζει το δεύτερο, και τελικό νικητή τον Ευαγγελόπουλο, που κέρδισε και το 2ο, ενώ στην MX 65, ο Μιχάλης Σαραντινούδης κέρδισε και τα δύο σκέλη.
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ εξελίχτηκε μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της 1η θέσης με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Καρανάση Αλέξανδρο, δεύτερο τον Διονύση Κονδυλόπουλο και τρίτο τον Αριστείδη Πολύδωρο. Κονδυλόπουλος, Καρανάσης και Γιάννης Καύκας ήταν τα αποτελέσματα του 2ου σκέλους.
Στην κατηγορία Expert, ο Παναγιώτης Κουζής κέρδισε και τα δύο σκέλη, με τον Γιώργο Ηλιόπουλο να τερματίζει δύο φορές στην 2η θέση, και τον Δημήτρη Μπάκα δύο φορές στην 3η.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 09:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon