.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 01:59

Κύπελλο motocross Δ.Ελλάδος – 2ος αγώνας


Χωμάτινη πρωτομαγιά


Του Νίκου Τσάγκλα

1η Μαϊου 2011 και οι μοτοκροσάδες επέλεξαν να πιάσουν τον Μάη στην πίστα του Αιγίου, στον 2ο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο Δυτ.Ελλάδος της ΟΜΕ.

Πρωτομαγιά στην πίστα

Η ολονύκτια βροχή καθώς και οι κόποι των στελεχών της ΠΑΛΕΜΟΤ για την προετοιμασία της πίστας, ετοίμασαν ένα τερέν καταπληκτικό. Η γνωστή από προηγούμενες διοργανώσεις πίστα της ΠΑΛΕΜΟΤ στο Αίγιο ήταν στην καλύτερη της μορφή για να φιλοξενήσει τον αγώνα, με ελάχιστη λάσπη στα δοκιμαστικά και καθόλου, όπως και κανένα ίχνος σκόνης, στον αγώνα.
Ήταν ο 1ος αγώνας που ματαιώθηκε λόγω «δυσμενών καιρικών συνθηκών» όπως θα θυμούνται οι περισσότεροι.

Δυστυχώς οι προβλέψεις για άστατο καιρό αποθάρρυναν ορισμένους οδηγούς από το να δηλώσουν συμμετοχή οι οποίες όμως ξεπέρασαν τις 60 προσφέροντας πολύ καλό θέαμα στους περισσότερους από 500 θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Αγωνιστικά

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, στην κατηγορία ΜΧ2, η οποία ανοίγει και την διοργάνωση ο Σπύρος Σταύρου ήταν απλά άπιαστος και στα 2 σκέλη. Οι δεύτερες και τρίτες θέσεις στο 1ο σκέλος καταχτήθηκαν από τον Σαράντη Κουφό και τον Κατσαμάκη Αλέξη και στο 2ο από τον Κατσαμάκη Αλέξη και τον Καραγιάννη Ηλία.

Στην κατηγορία ΜΧ1 τα αποτελέσματα ήταν σταθερά….. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, “Frozen”, έκανε την έκπληξη και οδήγησε – κέρδισε και τα 2 σκέλη μπροστά από τον Παναγιώτη Κουζή.
Τρίτος και στα 2 σκέλη και ένα γύρο πίσω ο γερόλυκος Νεκτάριος Παπαβασιλείου…

Η ΟΡΕΝ ήταν μονόλογος για τον Δημήτρη Κεραμιδά… Δεύτερος και στα 2 σκέλη ο «γέρος» των ελληνικών αγώνων Γιάννης Πιλάλας, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του και πίεζε αρκετά τον Κεραμιδά… Τρίτος στο 1ο σκέλος ο αϊθαλής και παλιός πρωταθλητής εντούρο, Θαν.Αργυρόπουλος και στο 2ο ο Νίκος Κριμπούνης.

Οι αγώνες για τις κατηγορίες Mini – Junior δεν έγιναν λόγω μη επαρκών συμμετοχών.
Ο επόμενος αγώνας  ΜΧ Δυτικής θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon