.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2011 21:01

Π.Π.Motocross OME, 2ος αγώνας, Χαλκίδα

Μία Γαλατιανός, μία Κουζής



Του Χρήστου Σώκου

Στην πίστα της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος MX της ΟΜΕ. Ο αίθριος καιρός βοήθησε στην προσέλευση των θεατών, οι οποίοι έφτασαν τους 1.000. Κατά τα άλλα η διοργάνωση κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα με αρκετούς κριτές να βρίσκονται σε όλα τη σημεία της πίστας. Οι άνθρωποι της ΟΜΕ έκαναν καλή δουλειά με την τοποθέτηση άμμου στα σημεία που «βγαίνει» γρήγορα στην επιφάνεια το σκληρό υπόστρωμα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την σωστή κατάβρεξη αντιμετωπίστηκε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της σκόνης.

MX1


Στο πρώτο σκέλος, ο Στέλιος Γαλατιανός μπήκε δυνατά και οδηγώντας ταχύτατα έφτιαξε διαφορά από τον Παναγιώτη Κουζή. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει μία άνετη νίκη με τον Κουζή να μένει δεύτερος. Ο Μανόλης Σκύβαλος έκανε ένα μοναχικό αγώνα στην τρίτη θέση, ενώ πολύ καλή ήταν και η επανεμφάνιση του Δημήτρη Βαγγελάκου μετά τον τραυματισμό του στην τέταρτη θέση.
Στο δεύτερο σκέλος η κατάσταση άλλαξε, με τον Κουζή να εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει την απάντησή του. Έτσι, ήταν η σειρά του να βρεθεί μπροστά και ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου χωρίς να απειληθεί από τον δεύτερο Γαλατιανό. Σκύβαλος και Βαγγελάκος συμπλήρωσαν ξανά την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

ΜΧ2


Από την αρχή του πρώτου σκέλους φάνηκε ότι η υπόθεση νίκη θα παιζόταν ανάμεσα στους Δημήτρη Κοντολέτα και Σπύρο Κοσμά. Τελικά ο Κοντολέτας μπόρεσε να ανοίξει μία μικρή διαφορά και πάρει την πρωτιά αφήνοντας δεύτερο τον Κοσμά. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκε ο Ιωάννης Μόσιος, ενώ οι υπόλοιποι αναβάτες της κατηγορίας συμπλήρωσαν ένα γύρο λιγότερο από τους τρεις πρώτους.
Στο δεύτερο σκέλος ο Κοντολέτας πήρε άνετα τη νίκη αφού ο Κοσμάς έμεινε δεύτερος με 30 δευτερόλεπτα διαφορά. Το τρίτο σκαλί του βάθρου συμπλήρωσε αυτή τη φορά ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς.

OPEN


Δυνατός ο ανταγωνισμός στο πρώτο σκέλος για τη νίκη ανάμεσα στους Γιώργο Ταμβάκο και Δημήτρη Στούπα. Τελικά ο Ταμβάκος τερμάτισε πρώτος με τον Στούπα να βρίσκεται πολύ κοντά. Τρίτος ο Βασίλης Ράπτης και τέταρτος ο Ιωάννης Πιλάλας.
Στο δεύτερο σκέλος άλλαξαν οι πρωταγωνιστές αλλά η μάχη για την πρωτιά έγινε ακόμα εντονότερη. Ο Δημήτρης Κεραμιδάς πήρε την καρό σημαία έχοντας κυριολεκτικά στον τροχό του τον Ράπτη!
Ο νικητής του πρώτου σκέλους, Ταμβάκος, αρκέστηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Φωτογραφίες


Αποτελέσματα

Βρείτε τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του επίσημου χρονομέτρη, ironteam

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon