.
Κατηγορία Enduro
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 10:48

7o Full Adventure 2015

Κανονικό adventure!

Ο Α.Μ.Ο.Λαγκαδά στα πλαίσια του 7ο FULL Enduro Adventure ενώ θα μπορούσε να πάρει μια εύκολη απόφαση να αναβάλει την εκδήλωση μιας και ο καιρός από το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός διότι έβρεχε ακατάπαυστα, παρ' όλα αυτά πήρε την γενναία απόφαση ώστε να διεξαχθεί κανονικά η εκδήλωση.

Απαιτητική οδήγηση

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαδρομή να δυσκολέψει αρκετά, να δημιουργηθούν κολλήματα σε πολλά σημεία παρόλο που το πρωί της Κυριακής ήδη υπήρχαν άτομα στο βουνό για να κόψουν διάφορα κομμάτια 12 χλμ συνολικά, όπου ήταν και ο λόγος της καθυστερημένης εκκίνησης.
Αυτά ήταν φυσικό να δημιουργήσουν γκρίνιες και παράπονα προς τους διοργανωτές όπου από μέρους τους είχαν απόλυτο δίκιο μιας και δεν τους έχουμε συνηθίσει έτσι. Στην αντίπερα όχθη όμως όσοι είχαν λίγη υπομονή ευχαριστήθηκαν εντουράδικη οδήγηση στα απαιτητικά, δύσκολα, καλοσημαδεμένα και καλοκαθαρισμένα μονοπάτια όπου ο Α.Μ.Ο.Λ άνοιξε μόνο για τους αναβάτες για την αποφυγή δημόσιων και αγροτικών δρόμων.
Στο σύνολο 220 αναβάτες πήραν μέρος απ'όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, διότι μας ξάφνιασε ο ερχομός δύο Ούγγρων ταξιδεύοντας 20 ώρες για να φτάσουν στην μικρή μας κωμόπολη, όπου αξίζει να πούμε πως έμειναν έκπληκτοι από την διαδρομή!
Στην παρέα μας από νωρίς ήταν η RedBull με δύο όμορφα κορίτσια να μοιράζουν το ενεργητικό ποτό στον χώρο της εκκίνησης και έπειτα στον ανεφοδιασμό! Επίσης μαζί μας ήταν ο Β.Σιαφαρίκας με το κατάστημα του Red Riders παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα Ηonda 2015 καθώς και την αγωνιστική του ομάδα που θα συμμετάσχει στο Π.Π.Enduro, το κατάστημα Μakina με τα ολοκαίνουργια μοντέλα ΚΤΜ, μεταξύ αυτών έγινε η πρώτη παρουσίαση του ΚΤΜ SX-F 250 2016, το κατάστημα ΜOTOACTION με τα Husqvarna του 2015 και τα παρακάτω καταστήματα 3P Racing -ΜonsterShop Honda, X-Moto Κουλουκάτσης, Crazy-Motors, Two Wheels και KTM Μαλαμίδης στόλισαν τον χώρο της εκδήλωσης με
τις τέντες τους.

Ευχαριστήρια

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Makina για τις κορδέλες, το κατάστημα SuperBike για την τέντα, το κατάστημα Μοnster-shop για την γεννήτρια, το De Flore για τα νερά και τα κρουασάν που μας προσέφερε, το Apothiki Club για τον DJ της εκδήλωσης, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και ιδιαίτερα το Enduro-Fighter για την επιμέλεια των φωτογραφιών και βεβαίως δεν ξεχνάμε την Redbull με τα κορίτσια της - έδωσαν φτερά στους συμμετέχοντες!
Τους καλούς Σαμαρείτες για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν !
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαγκαδά Ιωάννη Καραγιάννη και την επιχείρηση Λουτρά Λαγκαδά για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης και την προσφορά της για τους συμμετέχοντες.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως όσοι συμμετέχοντες δεν έχουν πάρει τα κάνιστρα τους μπορούν να τα παραλάβουν από τον χώρο της λέσχης όπου φυλάσσονται.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 10:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon