.
Κατηγορία Enduro
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 09:17

ΠανΣερραϊκό Έπαθλο Enduro 2014, 2ος αγώνας

 

Απολαυστική διαδρομή

 

Στις 16 Νοεμβρίου 2014 διοργανώθηκε ο 2ος αγώνας του Πανσερραϊκού Επάθλου στην περιοχή Χριστός Σερρών, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον όπου διαμορφώθηκαν τα σημεία του πάρκ φερμέ, ο τεχνικός έλεγχος, η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα.

 Τρεις κύκλοι


Επίσης, στο ίδιο σημείο στήθηκε και η ειδική του αγώνα όπου κατά κοινή ομολογία όλων όσων παραβρέθηκαν ήταν επιπέδου παγκοσμίου. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 37 κάνοντας όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για τον αγώνα χαρούμενους. Ο Γιάννης Μαραγκός παλιό και έμπειρο μέλος της ΛΑΜΣ ήταν αυτός που ανέλαβε το στήσιμο του αγώνα μαζί με την ομάδα του. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά και τον κόπο τους.
Ειδικότερα η διαδρομή είχε μήκος 25km επί τρείς φορές, απολαυστικότατη, με αφράτο χώμα (λόγω βροχής των προηγούμενων ημερών) όμορφα περάσματα μέσα σε δάσος, όμορφους χωματόδρομους κάνοντας έτσι τους οδηγούς να τη διασχίζουν με όρεξη, αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός των χαλαρών χρόνων !!! Η ειδική όπως προαναφέραμε ήταν επιπέδου παγκοσμίου περίπου στα 2,5km. με εναλλαγή από κλήσεις, ανοιχτές στροφές, ενίοτε και κλειστές ενώ περίπου στο τελείωμά της είχε για άλμα έναν μικρό καταρράκτη.

Κατηγορίες

Στον αγώνα, τώρα, ξεκινώντας με την Ε1 όπου ο Γιώργος Τότσιος (ΛΑΜΣ) για δεύτερη συνεχόμενη φορά πήρε την 1η θέση της κατηγορίας ενώ αμέσως πίσω του οι Μπαδέκας Κωσταντίνος (ΛΑΜΣ) στην 2η θέση μαζί με τον Φιλλίπου Γιώργο (ΛΕΜΟΘΕ) 3η θέση έδωσαν έναν φανταστικό αγώνα αφού η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις στο 1’’.
Στην Ε2 άλλη μια μονομαχία αυτή την φορά για την πρώτη θέση μεταξύ των Πανταζή Ιωάννη (ΛΑΜΣ) και τον Γιώργο Πούφτα (ΛΑΜΣ) με νικητή τον πρώτο με μόλις 2’’διαφορά. Στην 3η θέση ο Κουρίδης Χρήστος (ΛΑΜΣ) έκανε την έκπληξη της κατηγορίας ανεβαίνοντας στο βάθρο για πρώτη του φορά!
Στην Ε3 ο Διαμαντίδης Κώστας (ΑΜΟΛ) συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις πετυχαίνοντας αυτή την φορά το ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην 2η και 3η θέση δύο νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνισή τους: οι Τσεκιτσίδης Μάρκος (ΛΑΜΣ) και Θωμάς Τραμπούρας (ΛΑΜΣ). Τους ευχόμαστε και αυτούς καλή συνέχεια!


Ενδιαφέρουσα συνέχεια

Στην expert ο Μπενόβ Ντανιέλς (ΛΕΜΟΘΕ) για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους αναβάτες. Την 2η θέση κατέλαβε ο πάντα γρήγορος Γιώργος Λιούγκας (ΛΑΜΣ) ενώ την τριάδα έκλεισε ο νεαρός Ματσιάτσιος Δημήτριος.
Αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση και επιστροφή στους αγώνες του αγαπητού Νίκου Γκαντίδη (ΛΑΜΣ) ο οποίος δεν πήγε καλά καθώς μια άτυχη στιγμή στην αρχή τον ανάγκασε να ξεκινήσει με 25 λεπτά καθυστέρηση. Εκτός μάχης τέθηκε και ο Γιάννης Μαραγκός παθαίνοντας δύο λάστιχα στην μοτοσυκλέτα του!!
Μετά και τον 2ο αγώνα του Πανσερραϊκού Επάθλου όλα δείχνουν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα! Η Λ.Α.Μ.Σ. σας περιμένει στον 3ο γύρο του επάθλου στις 14 Δεκεμβρίου σε περιοχή που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παν.Π.Enduro 2014, 6ος αγώνας, Καρυά Αργολίδος 7o Full Adventure 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon