.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 16:41

Νίκος και Δημήτρης Καρακώστας - Σημαίες στο MiniGP!

 

Την Κυριακή, 5 Ιουνίου

 

 

Στον θεσμό από τον οποίο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους καριέρες πήραν μέρος την Κυριακή 5 Ιουνίου ο Νίκος και ο Δημήτρης Καρακώστας. 

Με καλό καιρό και έμφαση στις μικρότερες ηλικίες, ο πρώτος αγώνας του MiniGp Cup πραγματοποιήθηκε στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες. Η διοργάνωση από το Σωματείο Άρης υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ άψογη, το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια, και όλοι οι αγωνιζόμενοι ανυπομονούσαν για την εκκίνηση.

Ντέρμπι!


Ο Νίκος έλαβε μέρος στην κατηγορία Open Pit Bikes και κέρδισε την δεύτερη καρό σημαία της καριέρας του με σταθερό και γρήγορο γυρολόγιο.
Το μόνο παράπονό του οι λίγες συμμετοχές.

Ο Δημήτρης κέρδισε την δεύτερη σημαία της οικογένειας στην ίδια ημέρα αν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε "έκανε ντέρμπι το ματς ¨ αφού η μοτοσυκλέτα του έμεινε λίγο πριν την εκκίνηση και κατάφερε να ξεκινήσει σχεδόν ένα γύρο μετά τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους. Αν και η κατηγορία του ήταν με μικρότερους και λιγότερο έμπειρους αναβάτες και ο ίδιος ζήτησε να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη κατηγορία, επιθυμία των συναθλητών του ήταν να κάνουν μαζί αγώνα για να μάθουν από αυτόν. Ταχύτατος και με το ρεκόρ πίστας τερμάτισε με θεατές και φίλους να τον χειροκροτούν με τον αγώνα να μειώνεται ένα γύρου λόγω βροχής.

Τα δύο αδέρφια αυτόν τον καιρό προετοιμάζονται για τον τέταρτο αγώνα του European Junior Cup - World Superbike που θα γίνει στο Misano στις 19 Ιουνίου.

Νίκος: Κάθε αγώνας είναι ευκαιρία για έντονη προπόνηση και βελτίωση. Ιδιαίτερη η χαρά μου να βρίσκομαι στο Καρτόδρομο και στο MiniGp Cup από όπου ξεκίνησα και έχει βοηθήσει πολλούς αναβάτες να εξελιχθούν. Αν και λίγες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, 5 αγωνιζόμενοι φέτος συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
https://www.facebook.com/Nikos-Karakostas-714920658623303/?fref=ts
Δημήτρης: Μια νίκη που θα την χαιρόμουνα περισσότερο αν υπήρχε ανταγωνισμός! Αυτό όμως δεν την κάνει λιγότερο σημαντική. Λόγω του μηχανικού προβλήματος πιέστηκα και χάρηκα τον αγώνα.
https://www.facebook.com/Dimitris-Karakostas-299747140236001/


Χορηγοί

Ευχαριστούμε τον Κώστα Γκαζή για τις φωτογραφίες και τους χορηγούς μας
 ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ HONDA GREECE
 PERISTERAS TIRES
 CASTROL
 MOTO MONKEY
 CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL
 TZORTZOPOULOS SHOEI IXS SIDI
 ERMAX GEORGOPOULOS
 EXTRA PRODUCTS TASOULIS

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 22:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon