.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 12:37

Δεν πήρε άδεια λειτουργίας η πίστα ΜΧ στη Μεγαλόπολη!

 

Λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυροπροστασίας και ιατροφαρμακευτικού υλικού

 

Αμφιλεγόμενη η απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας να μην δώσει άδεια λειτουργίας στην πίστα ΜΧ της Μεγαλόπολης, λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυροπροστασίας και ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Αρκετοί κάνουν λόγο για περίεργη απόφαση, σε μία πίστα που θεωρείται από τις καλύτερες MX πίστες, αν όχι η καλύτερη της Ελλάδας.

Εκτός βέβαια αν όντως υπάρχει η συγκεκριμένη έλλειψη, και μέχρι σήμερα δεν γινόταν σωστοί έλεγχοι. Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Να τονίσουμε πως η Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων είναι νέα, και αποτελείται από Πολιτικό Μηχανικό, Επιπυραγό, Αστυνόμο, και Ιατρό, ενώ για κάθε έλεγχο συμπληρώνεται από έναν εκπρόσωπο της διοίκησης της επιθεωρούμενης αθλητικής εγκατάστασης και ένα εκπρόσωπο της Αθλητικής Ομοσπονδίας του κατά περίπτωση αθλήματος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 23:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon