.
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 07:25

Π.Π. Motocross 2024 - Παρουσίαση της Yamaha Racing και τεκταινόμενα 1ου Αγώνα

H ομάδα της Yamaha, με συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, σε αγώνες ταχύτητας του εξωτερικού και στους αγώνες Rally, έρχεται να χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. [Δελτίο Τύπου]

1oς αγώνας Π.Π. Motocross στην Κέρκυρα (30-31/03/2024)

Δυναμική μπλε παρουσία σε όλες τις κατηγορίες

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η πίστα ΜΧ της Κέρκυρας φιλοξένησε την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2024, το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου.

Ο ανοιξιάτικος καιρός βοήθησε ώστε όλοι οι αναβάτες αλλά και πολλοί θεατές να απολαύσουν δοκιμές και αγώνα και παρά τη ζέστη και την αρκετή σκόνη των ημερών να παραμείνουν στον χώρο μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής για τις απονομές.

Όλα τα σκέλη εντυπωσιακά, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις αναμενόμενες σε όλες τις κατηγορίες. Ο μεγάλος ανταγωνισμός κατάφερε να προσελκύσει και να διατηρήσει το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκόμενων που χειροκρότησαν κάθε προσπάθεια και επιτυχία.

Βλέποντας τους αθλητές μας να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν μέσα στην ομάδα, αισθανόμαστε υπερηφάνεια, αισιοδοξία και συγκίνηση. ΤΟ 2024 βλέπουμε τον Ανδρέα Ανδρέου(101) να ανεβαίνει στην ΜΧ1, τον Δημήτρη Γανωτή(141) στην ΜΧ2, τον Χρήστο Ταμβάκο(66) στην ΜΧ125, τον Γιώργο Τσαλίκη(114) στην ΜΧ85 και φυσικά τη νέα είσοδο του Αθ. Στρούγκη(54) στην ΜΧ65.

Επίσης, ο Γιάννης Τουρατζίδης, μπορεί να μην συμμετέχει ως αναβάτης στο Πρωτάθλημα, αλλά ήταν εκεί, κάτω από την μπλε τέντα, μαζί με τους δύο λιλιπούτειους «μαθητές» του Ιωάννη Γιαγκούδη (100) και Ορέστη Χαραλαμπίδη (12), οι οποίοι αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΜΧ65, με Yamaha YZ65.

ppm24yamaha2.jpg

MX1: Στο 3ο σκαλί του βάθρου στην νέα αλλά κατά τα άλλα γνωστή του κατηγορία από την ΜΧ300 Ο Ανδρέας Ανδρέου (101).

ΜΧ2: 1η θέση για τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας Φραγκίσκο Ζούνη (37) στην κατηγορία με τις πιο δυνατές μάχες. Την 3η θέση του 1ου του αγώνα στην κατηγορία κέρδισε ο Δημήτρης Γανωτής (141) μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα.

ΜΧ125: Μεγάλη είσοδο στην κατηγορία έκανε ο περσινός πρωταθλητής της ΜΧ85 Ταμβάκος Χρήστος (66), αφού κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση ταυτόχρονα με την 6η της ΜΧ2.

ΜΧ85: 1η θέση για τον Γιώργο Χατζάκη (21), ο οποίος φάνηκε πως ήρθε αποφασισμένος να κερδίσει ενώ στον 1ο του αγώνα στην κατηγορία ο Γιώργος Τσαλίκης (114), περσινός πρωταθλητής της ΜΧ65, κέρδισε δικαιωματικά την 3η θέση. Ακολουθεί ο Γιώργος Κουκαλιώτης (125) κατακτώντας την 4η θέση του αγώνα.

ΜΧ65:  Στην κατηγορία όπου τα Yamaha YZ65 πρωταγωνιστούν, τα συναισθήματα ήταν έντονα βλέποντας τόσο νεαρούς αθλητές να αγωνίζονται με πάθος, αλλά και σεβασμό προς το άθλημα και τους συναθλητές τους. Δύο καρό σημαίες και 1η θέση στον αγώνα για τον Δημήτρη Φωτόπουλο (911). Ο Στρούγκης Θεόδωρος (51) έφυγε με το μετάλλιο της 4ης θέσης, ενώ οι Ιωάννης Κουκαλιώτης (124) και Στρούγκης Αθανάσιος (54) τερμάτισαν στην 4η και 10η θέση αντίστοιχα αποδεικνύοντας ότι το μέλλον είναι εδώ!

ppm24yamaha3.jpg

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη μεγάλη συμμετοχή, το εντυπωσιακό θέαμα και τις έντονες στιγμές που μας χάρισαν, και φυσικά στους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους και τους στηρίζουν!

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τις 20 & 21 Απριλίου στα Τρίκαλα!

Δείτε παρακάτω το Video παρουσίασης της ομάδας Yamaha για το 2024:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon