.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 22:11

Ανακοινώσεις ΑΜΟΤΟΕ - Αναφορικά με την σωστή λειτουργία

 

Οι Ανεύθυνες Ανακοινώσεις

 


Ψάχνοντας σχετικά με το δελτίο τύπου που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες, αναφορικά με το κύπελλο enduro Νοτίου Ελλάδος, ανακαλύψαμε μία δήλωση της
Ομοσπονδίας, ΑΜΟΤΟΕ. Η δήλωση αυτή, μας δίνει να καταλάβουμε ότι τα πράγματα σοβαρεύουν όσον αφορά την επικοινωνία με τους υπεύθυνους, όπως πρέπει να συμβαίνει, ενώ καμία ανακοίνωση που δεν έχει επικοινωνηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.amotoe.gr, δεν θα έχει την πιστοποίησή της.

Συνηθισμένοι κι εμείς από την “χαλαρότητα” με την οποία πραγματοποιείτο οτιδήποτε αγωνιστικό τα τελευταία χρόνια, από ανεξάρτητους φορείς, δημοσιεύσαμε κι εμείς το σχετικό δελτίο, και ενώ επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους των λεσχών που το απέστειλαν, ακόμη δεν έχουμε λάβει απάντηση σχετικά με την ισχύ του, μιας και η ΑΜΟΤΟΕ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάτι τέτοιο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της AMOTOE την οποία ο καθένας μπορεί να βρει στο επίσημο site, και να σκεφτεί πως πρέπει να κινείται από δω και στο εξής, ανεξάρτητα αν είναι αγωνιζόμενος ή όχι:

Ανακοίνωση ΑΜΟΤΟΕ

Γραμματεία AMOΤΟΕ, Επικοινωνία - Ανεύθυνες Ανακοινώσεις

Λόγω ακραίων καταστάσεων, αναγκαστικά πλέον, πρέπει να οριοθετηθούν σε λειτουργικό πλαίσιο μερικές από από τις διαδικασίες που αφορούν στην ΑΜΟΤΟΕ.

1.    Η επικοινωνία με την Γραμματεία της ΑΜΟΤΟΕ θα γίνεται μόνο  ΓΡΑΠΤΑ.
2.    Το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα δέχεται emails και θα απαντάει σε εύθετο χρόνο (όχι από αγωνιζόμενους -> οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με το σωματείο τους).
3.    Το: «ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΜΟΤΟΕ» στο skype θα δέχεται γραπτά μηνύματα και μόνον (αν φανεί από το σχετικό μήνυμα ότι υπάρχει ύψιστη ανάγκη, θα μπορεί να ακολουθήσει κλήση).  
4.    Στην διεύθυνση: Κηφισίας 37, ΤΚ 15123, κλειστό Μπάσκετ μπορούν να αποστέλλονται επιστολές
5.    Το 2118008242 είναι ο αριθμός φαξ της Γραμματείας της ΑΜΟΤΟΕ
6.    Πιθανόν να κυκλοφορούν ή να κυκλοφορήσουν, σε ανεύθυνα μέσα δημοσιοποίησης, διάφορα νέα, ανακοινώσεις, προγράμματα κλπ σχετικά με την ΑΜΟΤΟΕ. Η ΑΜΟΤΟΕ δεν πιστοποιεί οτιδήποτε δεν δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της (www.amotoe.gr).
Ευχαριστούμε για την κατανόηση,  Από την Γραμματεία της ΑΜΟΤΟΕ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 09:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon