.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 16:52

Προκύρυξη Κυπέλλου Enduro Νοτίου Ελλάδος

 

 

Προσιτοί αγώνες Enduro

 

 




Ύστερα από συνάντηση των σωματείων ΛΕΜΜ, ΛΕΜΑΘ, ΜΟΛΠ και ΑΜΛΕΧ σχετικά με τη διεξαγωγή προσιτών αγώνων ENDURO που θα διαδώσουν περισσότερο το άθλημα και θα φέρουν πιο πολύ κόσμο κοντά στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κύπελλο ENDURO στην περιοχή της νότιας Ελλάδας υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ. Πιο συγκεκριμένα, οι αγώνες αυτοί θα έχουν την εξής μορφή:

Η διαδρομή

Το συνολικό μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 100 Km (αναλόγως τερέν) με τρείς κύκλους των 30-35 Km, διάρκεια περίπου 3.5-4 ώρες για τους πρώτους και μία ειδική ανά κύκλο. Αναλόγως περίπτωσης στην ειδική θα μπορεί να γίνεται ένα αναγνωριστικό πέρασμα στην αρχή του πρώτου κύκλου. Οι κατηγορίες θα είναι Ε1, Ε2, Ε3, Ε Veterans και E Champion.
Για να κρατηθεί το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερα, ο τεχνικός έλεγχος θα διεξάγεται το πρωί της ίδιας ημέρας και το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε στα 55 ευρώ. Στους αγώνες θα μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε διαθέτει έγκυρο δελτίο αθλητή της ΑΜΟΤΟΕ και διαθέτει μοτοσυκλέτα προδιαγραφών ENDURO. Περισσότερες λεπτομέρειες στον ειδκό κανονισμό που θα αναρτηθεί για τον πρώτο αγώνα.

Ημερομηνίες

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες είναι οι παρακάτω :
 18 Μαρτίου       Μέγαρα
6 Μαϊου             Άγιοι Θεόδωροι
14 Οκτωβρίου    Χαλκίδα
18 Νοεμβρίου    Λουτράκι
 Εκ μέρους των ΛΕ.Μ.Μ., ΜΟ.Λ.Π., ΛΕ.Μ.Α.Θ., Α.Μ.ΛΕ.Χ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 09:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon