.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 11:07

Παν. Πρ. Rally Raid - Trail Ride 2012 - 1ος αγώνας

 

Βορειο-Ανατολική Αττική 11 Μαρτίου

 


Σε παλιά – καλά λημέρια!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 θα ανοίξει την αυλαία του για το 2012 στις 11 Μαρτίου, στο μέρος όπου ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα του 2012, στο Κρυονέρι.

Αγωνιστικός χαρακτήρας

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα συνδυάσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τον ψυχαγωγικό, αφού θα δώσει την ευκαιρία σε νέα πληρώματα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να δοκιμάσουν το «παιχνίδι» των Trail Ride, σε μια ξεχωριστή χωμάτινη βόλτα – εισαγωγή στην πλοήγηση!
Το ραντεβού μας θα δοθεί από το Σάββατο το απόγευμα στο Café Bar “Limit Up” για γραμματειακό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 10:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 140 περιπετειώδη χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή!
Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, θα σημάνει και την ολοκλήρωση του φετινού θεσμού. Το παράβολο συμμετοχής θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα (60€ για τις μοτοσυκλέτες – 100€ για τα αυτοκίνητα), ως μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης με τα δικά της όπλα!
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Αγωνιστικός χαρακτήρας

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων με μια μικρότερη διαδρομή, αλλά και παράλληλα να δουν τους αγωνιζόμενους σε θεαματικά σημεία. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (30 – 60€ αντίστοιχα).
Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Αρωγοί του αγώνα είναι οι ΜΙCHELIN, η Jet Power, η Denicol, η Colori, η AMITEL A.E. και βεβαίως τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης My-Track.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4κίνηση MAG, MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες www.motorsite.gr, www.to4x4.gr, www.dirt-bike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 09:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MRT – Bogianoglou Enduro Team Παν.Πρωτάθλημα Trail Ride-Raid 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon