.
Κατηγορία Άλλοι
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 09:45

MRT – Bogianoglou Enduro Team

 

Σχετικά με την κατηγορία EW

 


Δελτίο τύπου

Ως υπεύθυνος της αγωνιστικής ομάδας MRT  (Bogianoglou Enduro Team) έχω την υποχρέωση να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια της ομάδας καθώς και τα δικαιώματα των αναβατών που εμπιστεύονται την αγωνιστική τους καριέρα σε αυτή.

Θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να μου εξηγήσει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας (AMOTOE) κύριος Κορέλης, πώς γίνεται να βραβεύεται κάποιος αθλητής με τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος όταν η κατηγορία που αγωνίζεται ο αθλητής, δεν συμπληρώνει τις απαιτούμενες
συμμετοχές ώστε να υφίσταται κατηγορία.

Με διαβεβαίωσε -κατά τη έναρξη του πρωταθλήματος-  ο προέδρος κ. Κορέλης, για να προσμετρήσει και να βαθμολογηθεί η κατηγορία EW, θα πρέπει να συμπληρώνει τρείς συμμετοχές τις οποίες τις συμπλήρωσε μόνο στον αγώνα των Μεγάρων.

Παρ’ όλα αυτά στην απονομή των πρωταθλημάτων Enduro 2011 ανακοινώθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος.
Ως υπεύθυνος της ομάδας MRT παρευρέθηκα στη απονομή και αρνήθηκα να παραλάβω το έπαθλο της αθλήτριας μου Λένας Αγελαδοπούλου διότι θεωρώ ότι το  έπαθλο αυτό δεν μας ανήκει.

Επίσης ενίσταμαι για την βαθμολογία της κατηγορίας ES στην οποία ο Τριβέλλας Τηλέμαχος τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και στην απονομή βραβεύθηκε στην τέταρτη θέση.
Κατά τη διάρκεια της απονομής ζήτησα να μιλήσω δημοσίως για τα ζητήματα αυτά, αλλά είχα την υποχρέωση να σεβαστώ την απονομή και όλους τους παρευρισκόμενους. Θα ήθελα όμως τον ίδιο σεβασμό από την ομοσπονδία και την απάντηση τους για όλα τα παραπάνω που σίγουρα δεν αναβαθμίζουν το άθλημα.

Μπογιάνογλου Παναγιώτης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 09:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4ο Enduro Adventure 2012 Παν. Πρ. Rally Raid - Trail Ride 2012 - 1ος αγώνας »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon