.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 07:47

4ο Enduro Adventure 2012

 

Στις 5 Φεβρουαρίου!

 



12 άτομα και αρκετές δεκάδες ώρες χρειάστηκαν  για να χαράξουν, να καθαρίσουν  και να σηματοδοτήσουν  την νέα διαδρομή που πάνω της θα διοργανωθεί το 4o  Enduro Adventure.

Νέα διαδρομή

Το μήκος της νέας διαδρομής αγγίζει τα 55χιλιόμετρα με το τερέν και το υψόμετρο να αλλάζει διαρκώς. Τα 45 χιλιόμετρα από αυτά αποτελούνται από μία τελείως νέα διαδρομή, με απάτητα μονοπάτια, με μόλις 2 χιλιόμετρα χωματόδρομο και τα υπόλοιπα 8 χιλιόμετρα από προηγούμενες εκδηλώσεις. Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχει μια Extreme ειδική διαδρομή, παραπλήσια αυτής του  Underground race χωρίς να είναι υποχρεωτικό  να την περάσουν οι αναβάτες.
Σημείο εκκίνησης  και τερματισμού θα είναι το 2ο χιλιόμετρο της  επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ασσήρου (εκεί που διοργανώθηκε  το Enduro cross). Θα υπάρχει σήμανση Enduro από τον κόμβο της Εγνατίας οδού έως και το σημείο της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη  για τις 5-2-2012 ημέρα Κυριακή και ώρα εκκίνησης 11 π.μ.  (η ώρα εκκίνησης θα τηρηθεί αυστηρά).Η εκκίνηση θα δίνεται με τη σειρά που θα γράφονται οι αναβάτες στην γραμματεία. Κατά συνέπεια  όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έρθουν αρκετή ώρα πιο μπροστά για να γίνουν οι εγγραφές, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για τους ανηλίκους  θα πρέπει να υπογράψει ένας από τους δύο γονείς. Στην γραμματεία θα πωλείται το DVD με το 3ο Enduro Adventure του 2011 με κόστος  5,00  ΕΥΡΩ.

Μικρό κόστος συμμετοχής

Όλοι οι αναβάτες  οφείλουν  να φορούν φουλ εξοπλισμό  και οι μοτοσυκλέτες τους να είναι σε καλή κατάσταση. Μοτοσυκλέτες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο  Enduro ή MX  ανεξαρτήτως κυβικών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται  στα 15,00 ΕΥΡΩ (δεν περιέχει φαγητό)  και όλοι  οι αναβάτες οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή  μέχρι την Παρασκευή  3-2-2012 στο τηλ.  6977414909 (για να μην έχουμε τα περσινά  που δεν έφτασαν τα αναμνηστικά).

Η εκδήλωση καλύπτεται  με ασθενοφόρο και γιατρό της INTERSALONIKA
Σας περιμένουμε όλους

Πληροφορίες: Δημήτρης   6971414909

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 09:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φιλικό Trail Ride 2012 MRT – Bogianoglou Enduro Team »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon