.
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 07:58

Fabio Quartararo - Εν όψει νέας μοτοσυκλέτας...

Ο Fabio Quartararo έριξε λάδι στη φωτιά της φημολογίας ότι η Yamaha δουλεύει ενδεχομένως σε μια «ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα».

Για την ακρίβεια, ο Γάλλος επιβεβαίωσε ότι αρκετά νέα ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμα για τη δοκιμή της Δευτέρας στη Jerez, εξηγώντας ταυτόχρονα γιατί θα ήταν λάθος να δοκιμάσει όλα αυτά τα εξαρτήματα ταυτόχρονα.

«Αν θέλουμε, μπορούμε να έχουμε μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα τη Δευτέρα. Μπορούμε να τη φτιάξουμε. Αλλά νομίζω ότι δεν έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί δεν θα ξέρουμε τι λειτουργεί ή όχι. Έτσι πρέπει να δοκιμάζουσε κομμάτι-κιομμάτι για να είμαστε σίγουροι σχετικά με το τι λειτουργεί. Έτσι, η εικασία για τη νέα μοτοσυκλέτα είναι εν μέρει αληθινή, αλλά δεν θα το κάνουμε. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο στο τεστ της Δευτέρας, αλλά και το Σαββατοκύριακο θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα. Δεν περιμένω κάτι μεγάλο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά νομίζω ότι κάθε φορά έχουμε περισσότερες ιδέες για το πού πρέπει να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Quartararo στο MotoGP.com

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τους αναθεωρημένους κανόνες "παραχωρήσεων", η Yamaha (και η Honda) μπορούν να τροποποιήσουν όλα τα μέρη των πρωτοτύπων MotoGP μοτοσυκλετών τους κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon