.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 09:53

Το Ducati Multistrada 1200 Enduro στο Erzberg Hare Scramble!

 

Με τον Rudi Pöschl

 

O Rudi Pöschl συμμετείχε στον αγώνα Hard Enduro του Erzberg 2016 καβάλα σε ένα στοκ Ducati Multistrada 1200 Enduro, καταφέρνοντας μάλιστα να βγει 4ος στον πρόλογο, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις Off-Road δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας του Borgo Panigale.

multi enduro erzberg 1

Σίγουρα δεν ειναι εύκολο να πρέπει κανείς να τιθασεύσει 160 άλογα στο χώμα, πόσο μάλλον σε έναν αγώνα Hard Enduro που θεωρείται από τους πιο δύσκολους -αν όχι  ο δυσκολότερος- του κόσμου!

multi enduro erzberg 5

Παρόλα αυτά, το Ducati Multistrada 1200 Enduro φτιάχτηκε για ακριβώς αυτό τον λόγο. Για να διαπρέπει στα δύσκολα, σε ακραίες Off-Road καταστάσεις. Όπως και έγινε στο Erzberg.

multi enduro erzberg 6

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί η μοτοσυκλέτα να τερμάτισε 4η, μπροστά της όμως βρέθηκαν μόνο τρία ελαφρύτερα δικύλινδρα Aprilia RXV 450 & 550!

multi enduro erzberg 11

Έτσι, ο Pöschl άφησε πίσω του όλες τις υπόλοιπες μεγάλα Adventure μοτοσυκλέτες από ΚΤΜ, BMW, κ.α.

multi enduro erzberg 12

Τι ταχύτητα έπιασε η μοτοσυκλέτα στο χώμα, στο Erzberg; 186 χλμ/ώρα!

Συγχαρητήρια στον Pöschl, συγχαρητήρια και στην Ducati!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 20:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon