.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 10:56

Κερδίστε την αγωνιστική μοτοσυκλέτα αναβάτη του IOMΤΤ!

 

Την Triumph Daytona 675 του Gary Johnson. Ισχύει και για Ελλάδα!

 

Η ομάδα T3 Racing που συμμετέχει στο Isle of Man TT σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε την αγωνιστική Triumph 675 του Gary Johnson, με έναν από 675 λαχνούς!

Ναι. Καλά διαβάσατε! Έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια προετοιμασμένη, αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Isle of Man TT -μετά τον αγώνα φυσικά-, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αναβάτη της ομάδας, Gary Johnson.

675

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό; Αγοράστε έναν από τους 675 λαχνούς, μέσα από το site της ομάδας ΕΔΩ, για μόλις 50 λίρες Αγγλίας (64 ευρώ και 20 λεπτά περίπου), και... μπήκατε στην κλήρωση.

Με το πέρας του δεύτερου αγώνα Supersport στο IOMTT, ο Gary Johnson θα τραβήξει τον τυχερό λαχνό μέσα από το κράνος του, και θα υπογράψει τη μοτοσυκλέτα του.

gary johnson

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Johnson θα παραδώσει την αγωνιστική Triumph Daytona 675 του (μαζί με τα μυγάκια που θα έχει μαζέψει στη διαδρομή του αγώνα, γράφουν χαριτολογώντας οι υπεύθυνοι), στον τυχερό νικητή -αρκεί ο τελευταίος να βρίσκεται στη Βρετανία.

Αν ο νικητής δεν βρίσκεται στη Βρετανία (ο διαγωνισμός έχει παγκόσμια ισχύ), ο νικητής θα χρεωθεί με τα έξοδα αποστολής της μοτοσυκλέτας στην χώρα του

t3racing

Σημειώστε πως μπορείτε να αγοράσετε όσα εισιτήρια θέλετε, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 675 λαχνών, ενώ πέρα από τον μεγάλο νικητή, 7 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν 7 κράνη της Bell "Gaz Johnson Replica", και 10 ακόμα θα κερδίσουν t-shirts και αυτοκόλλητα της Team T3Racing, αλλά και καλούδια από την εταιρεία του Jamie Whitham 6t9.

Ο Gary Johnson σχολίασε: "Τι απίστευτη ευκαιρία! Είτε για να τρέξετε με τη μοτοσυκλέτα σε αγώνες, ή σε track days, ή απλώς να την βάλετε στο σαλόνι σας, ο νικητής θα κερδίσει ένα πραγματικά απίστευτο δώρο. Παράλληλα ελπίζω να έχω καβάλα στη μοτοσυκλέτα δυο πολύ καλές θέσεις στους αγώνες στο IOMTT πριν την κλήρωση. Το αφεντικό της ομάδας, ο Andy Jenkinson έχει συνεχώς απίθανες ιδέες, και πιστεύω πως αυτή εδώ θα φέρει μεγάλη δημοσιότητα. Ίσως αγοράσω κι εγώ μερικούς λαχνούς."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 19:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon