.
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 07:32

Pedro Acosta - Θέμα χρόνου η "προαγωγή" στην KTM

Ο Pedro Acosta συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν στο MotoGP, με τις συζητήσεις για μετάβαση στην Red Bull KTM να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Ο κατά τα άλλα... Rookie, μετά από τέσσερα αγωνιστικά σαββατοκύριακα, μετράει ήδη δύο τερματισμούς στο βάθρο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, μόλις 23 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, Jorge Martín της Prima Pramac.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, το συμβόλαιο του νεαρού αναβάτη της Red Bull GasGas Tech3 λήγει στο τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά υπάρχει δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης. Ταυτόχρονα, ο Acosta δεν έχει προχωρήσει σε εις βάθος διαπραγματεύσεις με άλλους κατασκευαστές. Επί του παρόντος, οι συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη περιλαμβάνουν διετή ανανέωση συμβολαίου με αλλαγές σε σχέση με το τρέχον, συμπεριλαμβανομένης της προαγωγής στην ομάδα Red Bull KTM στη θέση του Jack Miller το 2025.

Προς το παρόν, όλα είναι στη σφαίρα της εικασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Acosta είναι ένα από τα πολυτιμότερα ανθρώπινα στοιχεία της KTM – αν όχι το πιο πολύτιμο. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες της νέας γενιάς που οι πορτοκαλί θα ήθελαν να παραμείνει στον όμιλο Pierer Mobility. Εντωμεταξύ, δεν υπάρχει βιασύνη από καμία πλευρά για την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά η διαδικασία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμη και πριν από το καλοκαίρι.

Τέλος, προς το παρόν, υπάρχουν πέντε αναβάτες με σίγουρες θέσεις για το 2025, οι Brad Binder (Red Bull KTM), Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha), Francesco Bagnaia (Ducati), Johann Zarco (LCR Honda) και Luca Marini (Repsol Honda).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon