.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 11:24

eSkootr 2024-2025 - Επιστρέφει με παγκόσμιες βλέψεις

Μετά από μια χρονιά αποχής, το πρωτάθλημα eSkootr ανακοινώνει πως επιστρέφει στη δράση και μάλιστα με διευρυμένο πρόγραμμα.

Το πρωτάθλημα E-Scooter, ή eSkootr, συστάθηκε για πρώτη φορά το 2022 από μια ομάδα στελεχών και επιχειρηματιών που στην πλειοψηφία τους προέρχονταν από τον χώρο της F1. Παρουσίασαν το πρωτότυπο ηλεκτρικό πατίνι S1-X των 100+ km/h τελικής - με κίνηση και στους δύο τροχούς, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ισχυρά δισκόφρενα, ειδικά αγωνιστικά λάστιχα και άφθονο ανθρακόνημα - που χρησιμοποιείται ως το επίσημο και μοναδικό όχημα για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και το 2022 διεξήχθη η παρθενική σεζόν με τέσσερεις αγώνες σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις (Λονδίνο, Σιόν, Μασαλία).

eskootr 2

Η χρονιά έκλεισε με την ανάδειξη του Γάλλου Aymard Vernay ως πρώτου πρωταθλητή του νεοσύστατου θεσμού, ενώ το 2023 πέρασε χωρίς δράση για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου οι διοργανωτές του eSkootr ανακοινώνουν την επιστροφή του πρωταθλήματος με διευρυμένο φορμά.

eSkootr Championship 2022, Round 3 & 4 - Circuit Paul Ricard (France) - November 9th - 10th, 2022; Foto: Michele Scudiero

Για τη σεζόν 2024-2025 το πρωτάθλημα θα έχει έξι αγώνες και παγκόσμιο χαρακτήρα, καθώς αυτοί θα μας ταξιδέψουν σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Προς το παρόν το πρόγραμμα δεν έχει καθοριστεί, έτσι δε γνωρίζουμε ακόμη ποιες πόλεις και σε ποιες ηπείρους θα υποδεχτούν αγώνες τη νέα σεζόν, πάντως όλα δείχνουν πως το eSkootr Championship έχει βάλει πλώρη για διεύρυνση τη σεζόν 2024-2025.

Μείνετε ενήμεροι με όλες τις εξελίξεις εδώ: eSkootr Championship

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon