.
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 19:51

MotoGP 2024 - Πως σχολίασε ο Marc Marquez τις πρώτες επιδόσεις του Pedro Acosta

Ο Marc Marquez... προειδοποιεί πως ο Pedro Acosta μπορεί «σύντομα» να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο MotoGP.

Η εμφάνιση του νεαρού rookie στη μεγάλη κατηγορία θυμίζει την άφιξη του ίδιου του Marquez στο MotoGP με τον Acosta, 19 ετών, είναι ο πρωταθλητής της Moto2 και με τον διακαή του πόθο περί ανόδου κατηγορίας, να "αναγκάζει" την KTM σε αλλαγές που είχαν ως αποτέλεσμα και την υποβάθμιση του Pol Espargaro, προκειμένου να βρεθεί μια θέση στη Tech3 GASGAS.

Εντωμεταξύ, υπενθυμίζουμε πως ο Acosta έγινε αμέσως ο δεύτερος ταχύτερος την πρώτη ημέρα του Test στη Sepang. Ίσως είναι μια επανάληψη της ιστορίας όπως το 2013, όταν ο πρωταθλητής τότε της Moto2, Marc Marquez ανέβηκε και κέρδισε τον τίτλο του MotoGP στην πρώτη του χρονιά. Στη συνέχεια κέρδισε έξι από τις πρώτες επτά σεζόν του στο MotoGP.

Ο Marquez σχολιάζοντας τις επιδόσεις του νεότερου alter ego του, είπε για τον Acosta: «Θα είναι πολύ γρήγορος κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήδη τα παιδιά που φτάνουν στο MotoGP είναι πολύ γρήγορα. Ο Quartarar... Ο Pecco, όταν έφτασε στο MotoGP στις δοκιμές προετοιμασίας, ήταν πρώτος. Ήταν ο πιο γρήγορος σε μια μέρα. Ο Pedro ήταν εξαιρετικά γρήγορος. Έπεσε, αλλά είναι ο τρόπος να μάθεις. "Επιτίθεται" και αυτή είναι μια καλή νοοτροπία. Πάντα θα υπερασπίζομαι αυτή τη νοοτροπία! Είναι γρήγορος. Είναι μεγάλο ταλέντο. Ίσως χρειαστεί περισσότερος ή λιγότερος χρόνος, αλλά αργά ή γρήγορα θα παλέψει για ένα πρωτάθλημα».

Ο Pedro Acosta με τη σειρά του, σχολίασε το ντεμπούτο του παραπάνω από αισιόδοξα, δηλώνοντας:

«Η πίεση είναι μόνο μια λέξη. Αν πιστεύεις σε αυτό, τότε το έχεις. Το έζησα τα τελευταία τρία χρόνια, καθημερινά είχα πίεση. Αυτό είναι πλέον φυσιολογικό».

Τι λέτε, θα είναι ο rookie του 2024 ο νέος Marc Marquez;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon