.
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 08:18

Franco Morbidelli - Ευχαρίστησε το Marc Marquez για τη βοήθεια του στο Portimao

Ο Franco Morbidelli είχε μια άσχημή πτώση στο Portimao, γλυτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα και ευχαριστώντας αργότερα και το Marc Marquez για τη βοήθειά του.

Ο Morbidelli έπεσε με το "προπονητικό" Panigale V4 του στη στροφή 9 της πίστας της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας δοκιμών που διοργανώθηκε από το WorldSBK. Πρώτοι που έσπευσαν στο πλευρό του ήταν ο Marc και ο Alex Marquez, που ήταν αμφότεροι στην πίστα. Μετά την καλή έκβαση της περιπέτειας του, ο Franco Morbidelli έγραψε στα social media του:

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα. Χάρη στη βοήθεια των ανθρώπων της πίστας μπόρεσα να περάσω αυτή τη μεγάλη πτώση χωρίς κανένα πρόβλημα! Και επίσης, ευχαριστώ το Marc Marquez για τη βοήθειά του στην πίστα. Ευχαριστώ, φίλε!»

morbi_crash_24b.jpg

Για την ιστορία, Marquez και Morbidelli είχαν τσακωθεί στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά από ένα περιστατικό στη Μαλαισία. Ο Morbidelli έκανε χειρονομίες στην πίστα και στη συνέχεια επέκρινε τις προσπάθειες του Marquez να κερδίσει την αεροδυναμική του ως «ασέβεια», την οποία ο Marquez αρνήθηκε. Έκτοτε, και οι δύο άφησαν τη Yamaha και τη Honda για να ενταχθούν στην Ducati, με το Marquez να οδηγεί ένα GP23 με τη Gresini φέτος και ο Morbidelli ένα GP24 με την Pramac.

Βέβαια, η χρονιά του Morbidelli ξεκίνησε άσχημα αφού νοσηλεύτηκε αυτή την εβδομάδα στην Πορτογαλία, υποβλήθηκε σε δύο αξονικές τομογραφίες και έμεινε μια νύχτα σε νοσοκομείο του Faro. Ευτυχώς όμως, δεν εντοπίστηκε σοβαρός τραυματισμός και μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 08:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon