.
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 19:55

Marc Marquez - Τι μέλλει γενέσθαι με τους μεγάλους του χορηγούς

Η μετάβαση του Marc Marquez από τη Repsol Honda στην Gresini Ducati φαίνεται πως θα έχει σημαντικές προεκτάσεις και στον τομέα των χορηγών.

Με τη φήμη του Marc Marquez να σημαίνει ότι οι μεγάλες εταιρείες θέλουν να συνδέονται μαζί του όπου κι αν πηγαίνει, μαζί με το βασιλικό θα ποτιστεί ενδεχομένως και η... "γλάστρα", δηλαδή η ομάδα του. Θα μπορούσε όμως ποτέ η Repsol να εγκαταλείψει τη Honda μεταφέροντας τη χορηγία της στην Gresini;

H ιδιοκτήτρια της ομάδας, Nadia Padovani, έδωσε τις σχετικές απαντήσεις στην Corriere della Sera:

«Όχι, ο Marc έχει μόνο προσωπικούς χορηγούς».

Θα επωφεληθεί η Gresini από την τεράστια απόκτηση του Marquez;

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη ικανοποίηση τόσο από τους σημερινούς συνεργάτες μας όσο και από αυτούς που θέλουν να γίνουν», απάντησε η Padovani.

Εντωμεταξύ, ενδιαφέρον έχει πως η προαναφερθείσα Repsol έχει συμβόλαιο να παραμείνει με τη Honda για το υπόλοιπο του 2024, συνυπάρχοντας για το 30ό και το τελευταίο έτος της τρέχουσας συμφωνίας τους. Η Red Bull ωστόσο, έχει εξαφανιστεί όχι μόνο από τη λίστα των επίσημων χορηγών στην ιστοσελίδα της Honda, αλλά ακόμα και από το κράνος του Joan Mir. Συγκεκριμένα, σε προπόνηση του Ισπανού με motocross μοτοσυκλέτα, όπου Red Bull, είδαμε μαύρη κολλητική ταινία. Αντίθετα, η εν λόγω εταιρεία ενεργειακών ποτών θα χορηγεί τις μοτοσυκλέτες της Tech3 GASGAS και προσωπικός χορηγός του Marc Marquez.

Ακόμα, η ισπανική εταιρεία μπύρας Estrella Galicia είναι επίσης προσωπικός χορηγός και των δύο αδελφών Marquez. Κάπως έτσι, με τις προσωπικές και μόνο χορηγίες του ο Marc σίγουρα θα έχει μεγάλα έσοδα, παρά τη μεγάλη "χασούρα" από τη ρήξη με το HRC.

Πηγή: Crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon