.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 20:50

R.I.P. Carles Falcón - Δεν τα κατάφερε ο αναβάτης που τραυματίστηκε στο Dakar 2024

Ο Ισπανός αναβάτης Carles Falcón, υπέκυψε στους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο Dakar του 2024, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, TwinTrail Racing.

Υπενθυμίζουμε πως ο Falcón έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της 2ης ειδικής, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Al Duwadimi, έχοντας επανέλθει αφού βρέθηκε χωρίς σφυγμό μετά το ατύχημα. Επαναπατρίστηκε στην Ισπανία και έπειτα νοσηλευόταν στην εντατική, έχοντας τοποθετηθεί σε τεχνητό κώμα με εγκεφαλικό οίδημα, κάταγμα του σπονδύλου C2 καθώς και των πλευρών, του καρπού και της κλείδας του.

Στις 15 Ιανουαρίου, δυστυχώς η ομάδα του ανακοίνωσε ότι ο Falcón πέθανε ως αποτέλεσμα των τραυματισμών του:

«Η ιατρική ομάδα επιβεβαίωσε ότι η νευρολογική βλάβη που προκλήθηκε από καρδιαγγειακή ανακοπή τη στιγμή του ατυχήματος είναι μη αναστρέψιμη. Ο Carles ήταν ένας χαμογελαστός, πάντα δραστήριος άνθρωπος, που απολάμβανε με πάθος ό,τι έκανε, ειδικά τις μοτοσυκλέτες. Μας άφησε κάνοντας κάτι που ήταν όνειρό του, να τρέχει το Dakar. Απολάμβανε και ήταν χαρούμενος πάνω στη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να τον θυμόμαστε για το χαμόγελό του και για την ευτυχία που δημιούργησε σε όλους.

Μηχανικός Η/Υ, πλοηγός και εκπαιδευτής μοτοσυκλέτας με πάθος. Υπάρχουν πολλοί που έχουν μάθει δίπλα του. Δίδαξε με υπομονή, ενέργεια και ευτυχία και έκανε τους πάντες να απολαμβάνουν τις μοτοσυκλέτες.

Αυτό μας άφησε και θα το κρατάμε πάντα μαζί μας, όλοι όσοι ήμασταν κοντά του, οικογένεια, φίλοι, συναγωνιζόμενοι και υποστηρικτές του.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon