.
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 14:41

MotoGP - Αποκάλυψη: «Κανένας Marquez δεν έχει θέση στην Yamaha»

Σε προσωπική και οικογενειακή βεντέτα έχει εξελιχθεί το γνωστό τοις πάσι πλέον, σκηνικό μεταξύ Marquez και Rossi το 2015, με τους μπλε να λέγεται ότι μπλόκαραν ευθέως την μεταγραφή του Alex Marquez στην Petronas, το 2020, για να μην τρέξει στα MotoGP με μοτοσυκλέτα Yamaha!

Δεν λέει να σιγάσει η βεντέτα, μεταξύ της Yamaha και των αδερφών Marquez, καθώς όπως αποκαλύφθηκε τα τελευταία 24ωρα, έπαιξε καίριο ρόλο στην καριέρα του Alex Marquez και στην άνοδο του στα MotoGP. Πιο συγκεκριμένα, σε αποκαλύψεις προέβη ο Razlan Razali, επικεφαλής της Petronas Yamaha και της RNF Aprilia, όσον αφορά τα παρασκήνια της εποχής του 2019.

Σύμφωνα με τον Razali, η ίδια η Yamaha άσκησε Veto στην μεταγραφή του Alex Marquez στην Petronas, ακόμα και όταν το συμβόλαιο αφορούσε θέση στα Moto2! Όπως λέει ο Razali, η Yamaha διαφώνησε κάθετα στην μελλοντική άνοδο του Alex Marquez στα MotoGP, με δική της μοτοσυκλέτα, εξηγώντας την κατάσταση ως ακολούθως:

«Η Dorna μας έδωσε μία ακόμα θέση στην Moto2 για τον 2020, μου άρεσε ο Alex Marquez και τον είχα στα υπ’όψιν μου. Οπότε, συναντηθήκαμε μερικές φορές μυστικά και υπογράψαμε, στο τροχόσπιτο των Marquez, για τον Alex να είναι μια χρονιά μαζί μας στην Moto2, και το 2021, όταν ο Fabio θα πήγαινε στην εργοστασιακή ομάδα, ο Alex θα ανέβαινε στα MotoGP μαζί μας. Έχω την φωτογραφία στο κινητό μου, διότι το υπογράψαμε. Αυτό έγινε τον Αύγουστο του 2019, το βράδυ στις 10 η ώρα. Είπα στην Yamaha τα σχέδια μου και μου είπαν, όχι, κανένα μέλος της οικογένειας Marquez δεν μπορεί να είναι στην Yamaha. Απάντησα, γιατί; Είναι δική μου ομάδα. Μου είπαν, είναι εξαιτίας όσων συνέβησαν το 2015. Έγινε τελείως προσωπικό για αυτούς».  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 14:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon