.
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 11:11

Valentino Rossi – Ο Marquez θα είναι πολύ επικίνδυνος

Ο μεγαλύτερος αστέρας των αγώνων της τελευταίας 30ετίας μίλησε εκφράζοντας την άποψη του για τον #93 και την πιο ηχηρή μεταγραφή για το 2024 – Την μετάβαση στην Gresini Ducati

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το γεγονός, ότι ο Valentino Rossi θεωρείται ακόμα ο σημαντικότερος αθλητής της ιστορίας των MotoGP, αφού έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα από όλους τους αντιπάλους του, από την γένεση της κλάσης το 2002 μέχρι και σήμερα, ενώ υπήρξε ανταγωνιστικός μέχρι και το 2017 κάνοντας νίκες. Η αντιπαλότητα του με τον Marc Marquez πλέον αγγίζει τα όρια του θρύλου με τους δύο αθλητές να μην τα έχουν βρει, από τα γνωστά συμβάντα του 2015...

Ωστόσο, τα εκατέρωθεν σχόλια από τον έναν για τον άλλο, δεν έχουν σταματήσει και, μετά από την μεταγραφή του Marquez στην Gresini Ducati, ο Rossi δεν παρέλειψε να κάνει σχόλιο -και ως ιδιοκτήτης ομάδας στα MotoGP, που θα έχει τον Marquez αντίπαλο της. «Η άφιξη του θα έχει πολύ ενδιαφέρον, ως προς το πως θα τον μανατζάρει η Ducati. Ο Marc θα είναι πολύ επικίνδυνος και η ομάδα μας θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» είπε ο Rossi, προφανώς μιλώντας ως προς την αθλητική παρουσία του Marquez και όχι κάτι άλλο.

O Rossi σχολίασε και την παραμονή του Marco Bezzecchi στην VR46, παρά το ότι συζητήθηκε η μεταγραφή του στην Pramac Ducati: «Ελπίζαμε ότι η Ducati θα μας έδινε την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα (σ.σ. κάτι που ο Bezzecchi θα είχε στην Pramac), αλλά τελικά υπερασπιστήκαμε την θέση του Bezzecchi με τα δόντια μας. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε ότι θα υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ της GP23 και της GP24, προσπαθώντας για το πρωτάθλημα με τον Bezz».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 11:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon