.
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 20:04

Marc Marquez - Πως σχολίασαν αναβάτες της Ducati τη νέα του αρχή

Μετά το Test της Valencia, το μείζον θέμα της συζήτησης είναι η «μεταγραφή αεροδρομίου» του Marc Marquez στη Gresini Racing. Αλήθεια, οι αναβάτες της Ducati πως το πήραν;

Ο δις πλέον πρωταθλητής, Francesco Bagnaia, ήταν o πρώτος που μοιράστηκε τις σκέψεις του για το ντεμπούτο του Marquez στη Ducati, λέγοντας στο MotoGP.com: «Είπα πριν από μερικούς αγώνες ότι θα ήταν πρώτος στην πρώτη δοκιμή. Έπεσα έξω για μερικές θέσεις, αλλά μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένος με τη μοτοσυκλέτα. Κάναμε υπέροχη δουλειά με αυτή τη μοτοσυκλέτα όλη τη σεζόν και μπορεί να την απολαύσει».

Ακόμα, χωρίς αμφιβολία, ο μεγαλύτερος σύμμαχός του στη Ducati και αδερφός του, ο Alex Marquez είπε στη συνέχεια: «Δεν μίλησα μαζί του, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα γι 'αυτό, αλλά ήταν γρήγορος. Ξέρω από πού έρχεται γιατί έκανα το ίδιο βήμα και ήξερα ότι θα ήταν γρήγορος. Ήταν η μέρα που περίμενα».

Ο παραλίγο Πρωταθλητής του 2023, Jorge Martin, ήταν σε μάλλον παρόμοιο μήκος κύματος με τον Pecco, δηλώνοντας: «Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη και ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταλάβουμε πώς να τον νικήσουμε».

Εντωμεταξύ, ένα πιθανό Πρωτάθλημα του Martinator θα παραγκώνιζε τον έτερο, νυν εργοστασιακό, Enea Bastianini που δήλωσε τα εξής: «Είναι ο Marc και ήταν φανταστικός. Καταπληκτικό οδηγικό στυλ. Δεν θα είναι εύκολο ούτε για αυτόν γιατί όλοι οι αναβάτες της Ducati είναι γρήγοροι».

Τέλος, κερασάκι στην τούρτα της Ducati είναι ο Marco Bezzecchi, ο οποίος έπεσε μετά από σύγκρουση με το Marquez κατά τη διάρκεια του αγώνα της Valencia: «Περιμέναμε να είναι γρήγορος. Όλοι το μπορούν αυτό, οπότε δεν εξεπλάγην. Ήταν πολύ καλός. Τον είδα μερικές φορές στην πίστα και ήδη οδηγούσε πολύ καλά. Γνωρίζουμε πολύ καλά το Marc Marquez. Δεν χρειάζεται καμία εξήγηση».

Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε πως οι πιθανοί διεκδικητές του επόμενου Τίτλου που θα οδηγούν Ducati έχουν ακόμα ένα πονοκέφαλο, ακόμα και δείχνουν... συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon