.
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 07:41

Marco Vs Marc – Οι Bezzecchi και Marquez συνεχίζουν τη... βεντέτα

Ο Marco Bezzecchi αποκάλεσε τον Marc Marquez «τον πιο βρώμικο αναβάτη στο MotoGP» και αποκάλυψε ότι τον επισκέφτηκε για να του ζητήσει εξηγήσεις για τη σύγκρουσή τους στη Valencia.

Ο αναβάτης της VR46 είδε τον αγώνα της Valencia να τελειώνει πρόωρα λόγω της επαφής του με το Marquez, ο οποίος στον τελευταίο του αγώνα με τη Repsol Honda, έπεσε και αυτός μετά από επαφή με τον Jorge Martin. Όμως το περιστατικό μεταξύ του Bezzecchi και του Marquez ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρώτο:

«Δεν πρόκειται να χάσω τον χρόνο μου με αυτόν τον χαρακτήρα, οπότε επόμενη ερώτηση», είπε ο Marquez στο DAZN. Ο Bezzecchi αντέδρασε, απαντώντας στο ίδιο δίκτυο: «Ο Marquez αποφάσισε να τελειώσει τον αγώνα μου στην τρίτη στροφή. Έκανε το ίδιο πράγμα που μου έκανε στην Ταϊλάνδη. Με χτύπησε από πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη φορά με χτύπησε πολύ πιο δυνατά, και τραυματίστηκα ελαφρά στους ώμους και στο αριστερό μου πόδι. Το στυλ του δεν αξίζει πολλές εξηγήσεις.

Αποφάσισαν να μην δείξουν την επανάληψη γιατί η κίνηση ήταν πολύ «βρώμικη». Είναι ο Marquez, οπότε κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Ερευνούν, αλλά δεν κάνουν τίποτα. Οι αγωνοδίκες δεν αγγίζουν ποτέ το Marc. Είναι ο πιο «βρώμικος» αναβάτης στο MotoGP.»

Ο Bezzecchi πήγε στο τροχόσπιτο του Marquez μετά τον αγώνα για να αναζητήσει μια εξήγηση για την κίνηση του, αλλά έμεινε χωρίς καμία απάντηση.

«Τον ρώτησα γιατί αποφάσισε να με ρίξει και όπως πάντα, προσποιήθηκε ότι δεν με είχε δει. Αλλά με το χτύπημα που μου έδωσε, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για αυτόν να μην με έχει δει. Με πονούσε ήδη πριν πέσω, από το χτύπημα από πίσω. Ξέρω όμως ότι δυστυχώς, αυτό συμβαίνει. Υπάρχουν αναβάτες που είναι λίγο πιο σωστοί, αναβάτες λίγο λιγότερο σωστοί. Είμαι από αυτούς που δεν παραπονιούνται για έντονες μάχες, ακόμα κι αν το θέλω όταν έρχεται κάποιος άλλος προς το μέρος μου.

Στην Ταϊλάνδη, μάλιστα, ο Marquez ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου και δεν του είπα απολύτως τίποτα, γιατί οι μάχες είναι μάχες, αυτό είναι. Αλλά όταν ρίχνεις έναν άλλο αναβάτη, κατά τη γνώμη μου, είναι υπερβολικό.

Οι αγωνοδίκες προφανώς δεν έχουν κάνει τίποτα, όπως πάντα. Και αυτό ήταν δυστυχώς, η σεζόν τελείωσε έτσι», ήταν η τοποθέτηση του Bezzecchi.

Ερωτηθείς για παράπονα στους αγωνοδίκες για τη σύγκρουση, την οποία θεώρησαν ότι ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν, ο Ιταλός απάντησε τα εξής:

«Ναι, προσπάθησα να μιλήσω με τους αγωνοδίκες, αλλά δεν είχαν χρόνο να μου μιλήσουν. Επομένως τελικά δεν μπόρεσα να τους μιλήσω. Και έπρεπε να πάω να μιλήσω με τον Marquez. Τουλάχιστον ήθελα να το ξεκαθαρίσω αλλά προφανώς δεν υπήρχε τρόπος να καταφέρω κάτι τέτοιο μαζί του. Είναι κρίμα, αλλά... αμήν».

Πηγή. Crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon