.
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 09:49

Αποσύρεται ο Marc Marquez στο τέλος του 2024;

Δια στόματος του αδερφού του, Alex, διέρρευσαν κουβέντες που προκαλουν σκέψεις.

Ο Marc Marquez έκανε την πλέον πολυσυζητημένη μεταγραφή του 2024: Εγκατέλειψε το εφιαλτικό του συμβόλαιο με την Honda, επιλέγοντας να υπογράψει στην Gresini Ducati, ώστε να αγωνίζεται δίπλα στον αδερφό του, Alex, για την επόμενη σεζόν. Όμως, όπως είναι φυσικό μέχρι ένα σημείο, η επικαιρότητα στρέφεται γύρω από το πως αισθάνεται πλέον ο 30χρονος πολυπρωταθλητής, αλλά και το αν σκέφτεται να εγκαταλείψει τους αγώνες, ή έστω, να κάνει μία μακροχρόνια παύση. Τα λόγια του Alex Marquez πάνω στο θέμα αυτό, ανάβουν φωτιές...

Πιο συγκεκριμένα, ο Alex είπε, σχετικά με την πιθανότητα απόσυρσης του Marc: «Είναι μία πιθανότητα που υπάρχει, αυτή την στιγμή. Θέλει να καταλάβει αν μπορεί να περνάει καλά ξανά, αν μπορεί να είναι γρήγορος παρά τους τραυματισμούς του. Εγώ δεν έχω αμφιβολίες για αυτό, αλλά αυτός έχει, και έχει κάθε λόγο. Και εγώ είχα αμφιβολίες πέρσι, που αγωνίστηκα με Honda. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ήδη από την Valencia, μετά από μία μέρα δοκιμών, θα περάσει πολύ καλά και αυτή η σκέψη θα εξαφανιστεί αμέσως».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon