.
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 07:29

«Φεύγει» η Mooney VR46, «έρχεται» η Pertamina Enduro VR46

Από τον επόμενο Ιανουάριο, ξεχάστε τη Mooney VR46 καθώς πλέον θα ονομάζεται Pertamina Enduro VR46 Racing Team.

Η ινδονησιακή μάρκα λιπαντικών δε λυπήθηκε τα έξοδα και μέσω της θυγατρικής Pertamina Enduro, θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Valentino Rossi από την 1η Ιανουαρίου 2024, με το όνομα-σιδηρόδρομο πια, «Pertamina Enduro VR46 Racing Team».

Όπως αναφέρει το MotoGP.com, ομάδα και χορηγός μοιράζονται «κοινό όραμα, κοινές αξίες και μεγάλες φιλοδοξίες για τη νεογέννητη Pertamina Enduro VR46 Racing Team, μια ομάδα που εμψυχώνεται από ένα τεράστιο πάθος για τους κινητήρες και τους δύο τροχούς, ικανή να συνδυάσει τις δύο μεγαλύτερες βάσεις θαυμαστών του MotoGP σε ζητωκραυγές και έτσι να εμπλέξει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδών από όλο τον κόσμο.»

Ας δούμε κα τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Alessio Salucci, Team Director - VR46 Racing Team

«Το καλωσόρισμα της Pertamina Lubricants, η οποία για τις επόμενες τρεις σεζόν θα είναι ο συνεργάτης της VR46 Racing Team, σηματοδοτεί με κρίσιμο τρόπο την ιστορία της Ομάδας μας, ένα σημαντικό κομμάτι και ένα περαιτέρω βήμα μπροστά στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι πραγματικά τιμή μας που έχουμε συνάψει συμφωνία με μια μάρκα αυτού του είδους στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με αυτή τη νέα συνέργεια, όχι μόνο μοιραζόμαστε κοινές φιλοδοξίες, αλλά συνδυάζουμε τις δύο μεγαλύτερες και πιο πιστές βάσεις θαυμαστών στο MotoGP. Μια γέφυρα μεταξύ των Ιταλών φιλάθλων και όλων όσων μας ακολουθούν από την Ινδονησία και στους οποίους ελπίζουμε να δώσουμε σημαντικές ικανοποιήσεις στο μέλλον. Αυτό το μακροπρόθεσμο έργο μεταξύ δύο εταιρειών τόσο έμπειρων στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και των αγώνων, όπως η VR46 Racing Team και η Pertamina Lubricants, στοχεύει να φέρει αληθινό πάθος για αυτό το άθλημα από μια μοναδική σκοπιά σε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το 2024, ξεκινά μια νέα εποχή της ιστορίας μας στο MotoGP, μια περιπέτεια γεμάτη επιτυχίες, που ξεκίνησε μόλις πριν από δύο χρόνια και που δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη και τη συμμετοχή ενός συνεργάτη όπως ο Mooney τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά για αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό».

Werry Prayogi – Πρόεδρος και Διευθυντής της PT Pertamina Lubricants

«Η συνεργασία μεταξύ της PT Pertamina Lubricants και της VR46 Racing Team είναι μια στρατηγική κίνηση για την επέκταση του οράματός μας να γίνουμε πρωταθλητές στη βιομηχανία λιπαντικών. Αυτό είναι απόδειξη ότι η VR46 Racing Team και ο Valentino Rossi εμπιστεύονται τη διεθνή ποιότητα της Pertamina Enduro.»

Gianluca Falcioni, Διευθύνων Σύμβουλος VR46 Agency

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με μια διάσημη και σημαντική εταιρεία όπως η Pertamina Lubricants για την VR46 Racing Team. Μέσω της VR46 Agency, της εταιρείας του Valentino Rossi, αναζητούμε συνεργάτες και χορηγούς για όλα τα projects στον κόσμο της VR46. Από τους πρώτους μήνες στοχεύσαμε σε νέες αγορές, προς τις ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες. Η Ινδονησία και η Νοτιοανατολική Ασία γενικά αντιπροσωπεύουν μια τεράστια δεξαμενή θαυμαστών για τη VR46. Το πάθος για το MotoGP είναι αμέτρητο και πιστεύουμε ότι μέσω αυτής της συμφωνίας, με μια τόσο σημαντική εταιρεία, μπορούμε να εξελιχθούμε στρατηγικά ενεργοποιώντας όχι μόνο αθλητικές συνέργειες αλλά και δημιουργώντας ευκαιρίες 360 μοιρών μεταξύ της VR46 και αυτών των χωρών. Από την πρώτη συνάντηση με την Pertamina καταλάβαμε τη μεγάλη συγγένεια αξιών, το ίδιο όραμα της μοτοσυκλέτας και την προσέγγιση των αγώνων. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τον ρόλο και το κύρος που διαδραματίζει η Pertamina Lubricants. Η αντοχή είναι το βασικό σημείο που κάνει αυτή τη μεγάλη μάρκα μοναδικό συνεργάτη για την υποστήριξη του έργου μας. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι δεν πρόκειται για μια απλή συνεργασία, αλλά για τη γέννηση μιας συνέργειας στην οποία η Pertamina Lubricants θα διαθέσει τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνολογία για να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις στην πίστα. Τέλος, με αυτή τη στρατηγική συμφωνία, πλησιάζουμε ακόμη πιο κοντά στη βάση των θαυμαστών μας στην Ινδονησία, μια χώρα όπου πάντα νιώθαμε ευπρόσδεκτοι και όπου πιστεύουμε ότι υπάρχουν τα θεμέλια για να ενεργοποιήσουμε πολλαπλά έργα τόσο στους τομείς των αγώνων όσο και των επιχειρηματικών ευκαιριών».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon