.
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 17:35

Marco Bezzecchi - Έσπασε την κλείδα του σε προπόνηση!

Ο τραυματισμός του αναβάτη της Mooney VR46 σημειώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια προπόνησης στο ράντσο του Valentino Rossi.

«Επιτυχημένη επέμβαση για το Marco στη δεξιά κλείδα», επιβεβαίωσε την Κυριακή η Mooney VR46. «Ο Marco θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία αποκατάστασης, ενώ η επιστροφή του στην πίστα θα αξιολογηθεί τις επόμενες 48 ώρες», ήταν η συνέχεια της ανακοίνωσης της ομάδας του «Γιατρού», με το Ινδονησιακό MotoGP του επόμενου Σαββατοκύριακου να κρίνεται αμφίβολο για το διεκδικητή του Τίτλου και με τον τραυματισμό του να είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο Marco Bezzecchi βρίσκεται τρίτος στη βαθμολογία, 54 βαθμούς πίσω από τον Francesco Bagnaia. Πιθανότατα, η απώλεια κρίσιμων αγώνων σε αυτό το στάδιο της σεζόν θα μπορούσε να φέρει ένα τέλος στα όνειρα του Bezzecchi για τον τίτλο.

Τέλος, η Mooney VR46 έχει επίσης τον Luca Marini να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στην κλείδα που υπέστη σε σύγκρουση με τον Bezzecchi κατά τη διάρκεια του ινδικού Grand Prix.

Βρε λέτε τώρα που έμεινε από αναβάτες η Mooney VR46 να δούμε καμιά wildcard συμμετοχή του Valentino Rossi;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon