.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:24

Ο Βασίλης Παντελεάκης δημοφιλέστερος ξανά στο Red Bull Rookies Cup

Όπως και πέρυσι, ο Έλληνας αναβάτης πρώτευσε στην ψηφοφορία για τον τίτλο Golden Bib, τη Χρυσή Φανέλα.

Αυτές τις μέρες ο Βασίλης Παντελεάκης βρίσκεται στην Ισπανία και την πίστα Guadix όπου γίνεται ο τριήμερη διαδικασία επιλογής 10 νέων αναβατών που θα κληθούν να συμμετάσχουν στο Red Bull Rookies Cup του MotoGP για το 2024.

Η ψηφοφορία για τη Χρυσή Φανέλα, Golden Bib, ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου και ξανά ήταν ο Παντελεάκης που αναδείχθηκε δημοφιλέστερος με 5,255 ψήφους, ή ποσοστό 17% επί όσων ψήφισαν. Στη μάχη αυτή βασικός του αντίπαλος αποδείχθηκε ο Κολομβιανός Juan Pablo Galvis Quintero που ήρθε δεύτερος με 11% (3,468 ψήφους).

Η ψηφοφορία αυτή δεν επηρεάζει άμεσα την επιλογή των 10 αναβατών που θα κοσμήσουν το Red Bull Rookies Cup 2024, καθώς αυτή θα προκύψει βάσει αποτελεσμάτων.

Αυτή τη στιγμή στην Ισπανία διαγωνίζονται 111 αναβάτες από 30 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην πίστα χωρισμένοι σε δύο ομάδες, με τους καλύτερους να συνεχίζουν στην τρίτη ημέρα της διοργάνωσης (Τετάρτη 4/10) για να προκύψουν οι 10 καλύτεροι που θα ενσωματωθούν του χρόνου στο Κύπελλο που έχει αναδείξει στο παρελθόν πρωταθλητές όπως οι Brad Binder, Jorge Martín και Pedro Acosta.

Μαζί με τα συγχαρητήριά μας στον Βασίλη για την κατάκτηση της Golden Bib, του ευχόμαστε να είναι στον τελική δεκάδα που θα του ανοίξει την πόρτα εισόδου προς τα Grand Prix.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με τις ευχαριστίες του Βασίλη Παντελεάκη για τις ψήφους που τον ανέδειξαν ως δημοφιλέστερο αναβάτη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon