.
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 17:47

Marc Marquez - Ήξεις αφήξεις στη Gresini α λα... ιαπωνικά

Σχετικά με το μέλλον του Marc Marquez, μην περιμένετε καμία ανακοίνωση στο Motegi. Που θα πάει άραγε αυτή η ιστορία;

Όπως αναφέρει το GPOne.com, το παραπάνω κατέστησε σαφές o Ισπανός αναβάτης πριν καν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο στην Ιαπωνία με τη συνέντευξη της Πέμπτης. Ωστόσο, οι κινήσεις για να υλοποιηθεί η μεταγραφή στη Gresini συνεχίζονται η μία μετά την άλλη και πιθανότατα την τελευταία λέξη έχουν αυτή τη στιγμή μόνο οι δικηγόροι της Honda και του ίδιου του αναβάτη, για να βρουν τον σωστό τρόπο να τερματιστεί μια συνεργασία που θεωρητικά θα έχουν λήξει στο τέλος του 2024.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Mela Chercoles της AS συνάντησε τους Carlo Merlini και Davide Tardozzi στο Motegi και προφανώς αντάλλαξαν λίγα λόγια για αυτό το θέμα. Η άρνηση των αποδεικτικών στοιχείων θα ήταν άχρηστη, οπότε φαίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες για τον Marc από την πλευρά των Gresini και Ducati.

«Η Gresini έχει μια Ducati και αν ο Marquez χτυπήσει την πόρτα, είναι δική του. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει έναν αναβάτη σαν αυτόν..» Αυτά λέει ο Merlini, ο οποίος ήταν συνεργάτης και φίλος του Fausto Gresini σε όλη την πορεία του Fausto στο MotoGP και στις υπόλοιπες κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε η ομάδα του. Η ευκαιρία να έχουμε έναν αναβάτη σαν τον Marc στην ομάδα θα άρεσε σε οποιονδήποτε, θα αντιπροσώπευε έναν ασύλληπτο τρόπο διαφήμισης για μια δορυφορική ομάδα και προφανώς ό,τι μπορεί να γίνει για να πάρει η Gresini το Marquez θα γίνει.

Μαζί με τον Merlini, απάντησε και ο Davide Tardozzi για το θέμα, έχοντας ήδη υπό άλλες συνθήκες επιβεβαιώσει την αλλαγή άποψης της Ducati για το θέμα.

«Η Ducati τα πήγε καλά με τη μοτοσυκλέτα της και τους αναβάτες της, γιατί έχει την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση γενικά και αν μπορεί να έχει και τον Marc, θα δούμε την επόμενη χρονιά τι μπορεί να κάνει. Αν έρθει».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon