.
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 20:14

MotoGP – Wildcard συμμετοχή του Alvaro Bautista στη Sepang

Ο Alvaro Bautista με την ομάδα Aruba.it Racing θα βρεθούν στη Μαλαισία από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023 συμμετέχοντας στο Grand Prix της Μαλαισίας σαν wild card.

Για την Ducati, θα είναι η τρίτη έκτακτη συμμετοχή της σεζόν του 2023 μετά τη συμμετοχή στα δύο ιταλικά Grand Prix με τον Michele Pirro στο Mugello τον Μάιο και το επερχόμενο GP του San Marino στο Misano. Από πέρυσι, η Ducati ενίσχυσε περαιτέρω τη συνεργασία της με την Aruba.it τρέχοντας τρεις αγώνες MotoGP στα χρώματα του Panigale V4R της ομάδας Aruba.it Racing - Ducati στο Πρωτάθλημα WorldSBK.

Μετά από δύο πρόσφατες δοκιμές στο Misano, πάνω στη σέλα του Desmosedici GP, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και νυν πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος WorldSBK, Alvaro Bautista θα επιστρέψει για να αγωνιστεί σε έναν αγώνα MotoGP μετά την τελευταία του εμφάνιση στο GP της Valencia το 2018.

Alvaro Bautista: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να αγωνιστώ στο MotoGP ως wild card στη Sepang, μια πίστα που μου αρέσει πολύ και στην οποία είμαι χαρούμενος που επιστρέφω καθώς δεν είναι στο ημερολόγιο του WorldSBK. Οι δοκιμές με τη Ducati Desmosedici GP έδωσε θετικά σχόλια: το συναίσθημα ήταν καλό και διασκέδασα. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τη Ducati και την Aruba.it γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να είχα αυτή την ευκαιρία. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να πω ότι αυτός ο αγώνας MotoGP θα είναι μπόνους για μένα και όχι προτεραιότητα.

Γι' αυτό πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, το οποίο είναι το μόνο που έχει σημασία τώρα. Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος για αυτό το τελευταίο μέρος της σεζόν που θα είναι πολύ απαιτητικό, με πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αίσθηση με το Panigale V4R είναι καλή και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το μονοπάτι. Μετά, όταν τελειώσει η σεζόν, θα σκεφτούμε να πάμε στη Μαλαισία και να διασκεδάσουμε. Τώρα θα κάνω λίγες διακοπές και μετά θα επιστρέψουμε στο Magny-Cours.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon