.
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 19:59

Joan Mir – «Σκέφτηκα να εγκαταλείψω τους αγώνες»

Η μετά Suzuki εποχή μόνο εύκολη δεν είναι για τον Joan Mir, καθώς η μοτοσυκλέτα της Repsol Honda αφενός δεν είναι ανταγωνιστική, αφετέρου ο Πρωταθλητής του 2020 μετρά ήδη τραυματισμούς.

Όπως δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης στο DAZN, απευθύνθηκε ακόμη και σε αθλητικό ψυχολόγο: «Φέτος, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, νομίζω ότι είπα στο μυαλό μου: Άκου, ηρέμησε, ας δώσουμε προτεραιότητα στα πράγματα. Έχω συνεργαστεί με έναν αθλητικό ψυχολόγο, έχω κάνει ό,τι θεωρώ απαραίτητο γιατί θέλω να συνεχίσω, να τα δώσω όλα. Θέλω να γυρίσω αυτή την κατάσταση με τη Honda, δεν είναι ότι ψάχνω εναλλακτικές, δεν θέλω άλλες εναλλακτικές. Τι είναι εδώ, αφήστε το να λειτουργήσει».

Ερωτηθείς εάν το τέλος της καριέρας του ήταν πιθανό, ο Mir επιβεβαίωσε: «Ναι, κατά κάποιο τρόπο το σκέφτηκα αυτό. Το σίγουρο είναι ότι είμαι πεπεισμένος ότι στο μέλλον θα το είχα μετανιώσει. Επομένως, την ημέρα που θα αποφασίσω να το κάνω, πρέπει να είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσω στο μέλλον. Κατάλαβα ότι δεν είναι η στιγμή γιατί ξέρω ότι θα μετανιώσω. Πρέπει να συνεχίσω να σφίγγω τα δόντια μου».

Είναι ξεκάθαρο ό,τι η πίεση για τους αναβάτες της Honda είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να τους φέρει σε ακραίες σκέψεις. Ακόμα και αν αυτές έχουν να κάνουν με το να κρεμάσεις την αγωνιστική σου φόρμα στα 26 σου όπως ο Mir, φαίνεται πως η ψυχική υγεία δεν είναι δεδομένη για κανένα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon