.
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 07:35

Gresini Racing – Συνέχεια με Alex Marquez το 2024 και Ducati μέχρι το 2025

Πριν από λίγες μέρες στο Silverstone, ο Alex Marquez πήρε την πρώτη του νίκη σε αγώνα Sprint, κάτι που μαζί με μια pole position μέσα σε λίγους μήνες με τη Gresini Racing, αποτέλεσε τα θεμέλια της συμφωνίας τους.

Πέρα από τον Alex, η Gresini Racing έχει επίσης συνάψει επίσημη νέα συμφωνία με την Ducati Corse για τη διετή περίοδο το 2024 και το 2025. Και όχι άδικα δηλαδή, μιας και ο μέχρι τώρα απολογισμός περιλαμβάνει από πέντε νίκες, τρία βάθρα, τρεις pole positions και 355 βαθμούς που συγκεντρώθηκαν σε λιγότερο από δύο σεζόν.

Alex Marquez: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα. Πάντα εξέφραζα αυτή την επιθυμία μου και όταν τα πράγματα πάνε με τον σωστό τρόπο είναι ακόμα πιο εύκολο να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Το να συνεχίσουμε μαζί για την επόμενη σεζόν είναι το κλειδί για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε με αυτή τη μοτοσυκλέτα και με αυτήν την ομάδα όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα και κύρια τη Νάντια και μετά όλη την ομάδα που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να εκπλήσσουμε».

Nadia Padovani Gresini – Ιδιοκτήτρια ομάδας: «Ο Alex είναι πρώτα απ' όλα ένας υπέροχος άνθρωπος και ήταν χαρά να τον καλωσορίσω στην οικογένεια της Gresini. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και ήταν λογικό βήμα για εμάς να συνεχίσουμε μαζί και να ανεβάσουμε λίγο ακόμα τον πήχη. Σημείωσε ήδη μια νίκη σε αγώνα και μια pole position στο ντεμπούτο του με τη Ducati, δείχνοντας ότι μπορούσε να παλέψει με τους καλύτερους από την αρχή.

Τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια συνέχεια μαζί την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ducati καθώς θα συνεχίσουμε μαζί της για τα επόμενα δύο χρόνια. Έχουμε ήδη δείξει ότι είμαστε ένας καλός συνδυασμός φέτος όπως και το 2022… οπότε ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να συναρπάζουμε αλλά και να είμαστε ενθουσιασμένοι».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon