.
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 20:22

Marc Marquez και Fabio Quartararo... τρολάρουν τις μοτοσυκλέτες τους

Οι δύο αναβάτες δε δίστασαν να διακωμωδίσουν τις μοτοσυκλέτες τους στο instagram μιας και τα αποτελέσματα του Silverstone ήταν μάλλον για.. γέλια και για κλάματα.

Από τα ψηλά... στα χαμηλά θα μπορούσε να είναι η φράση που περιγράφει την τρέχουσα κατάσταση του Marc Marquez και του Fabio Quartararo, οι οποίοι αφού κέρδισαν Grand Prix και παγκόσμιους τίτλους, πλέον δε μπορούν να φτάσουν καν τις μπροστά θέσεις. Κάπου εδώ έρχεται και το.. μαύρο καλαμπούρι, σχετικά με τις επιδόσεις της Honda και της Yamaha στο βρετανικό grand prix.

9320b.jpg

Όλα προέρχονται από μια ανάρτηση του Marc Marquez στο Instagram όπου και ευχαριστούσε την ομάδα του, στην οποία ο... El Diablo απάντησε ειρωνικά: «Τι κράτημα είχες!», αναφερόμενος στις δυσκολίες πρόσφυσης που αντιμετώπισε ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην άσφαλτο της βρετανικής πίστας.

Ο Marc απάντησε αμέσως: «Και τι γίνεται με την τελική σου ταχύτητα;», μια σαρκαστική ερώτηση στην οποία ο Fabio απάντησε με ένα emoticon... χελώνας, κοροϊδεύοντας τη χαμηλή τελική ταχύτητα της M1 του.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε.. μια όμορφη ατμόσφαιρα είμαστε...!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon