.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 16:39

WorldSBK – Στη Jerez ο τελευταίος αγώνας της φετινής χρονιάς

Η ισπανική πίστα της Jerez θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes για το 2023, αντί για την Αργεντινή που ήταν προγραμματισμένος.

Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος WorldSBK 2023 κανονικά θα γινόταν στην πίστα San Juan Villicum στην Αργεντινή από 13 ως 15 Οκτωβρίου, ωστόσο στις 24 Ιουλίου ανακοινώθηκε πως θα πρέπει να αλλάξει τόπο διεξαγωγής καθώς οι εθνικές εκλογές που προκηρύχθηκαν στη χώρα της Νότιας Αμερικής καθιστούσαν πρακτικά αδύνατη τη διεξαγωγή του.

Τελικώς η λύση θα δοθεί από την πασίγνωστη ιστορική πίστα της Ευρώπης, Circuito de Jerez – Angel Nieto, όπου θα φιλοξενηθεί ο 12ος γύρος του φετινού πρωταθλήματος.

Η Jerez αποτελούσε για χρόνια σταθερό μέρος του ετήσιου προγράμματος, από το 1990 ως και τα μέσα της δεκαετίας του 2010, ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε άλλες έκτακτες περιπτώσεις, με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2021.

Εκεί θα ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν οι δύο βασικές κατηγορίες, WorldSBK και WorldSSP, καθώς η WorldSSP300 θα τρέξει το δικό της φινάλε στον 11ο γύρο στο Portimao της Πορτογαλίας (29/9-1/10).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon