.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 11:22

WorldSBK: The Showdown - Imola 2002 [Βίντεο]

Το νέο ντοκιμαντέρ του WorldSBK ξαναζωντανεύει μια επική μάχη για έναν τίτλο που κρίθηκε στον τελευταίο γύρο του τελευταίου σκέλους του τελευταίου αγώνα εκείνης της χρονιάς, μεταξύ δύο αξέχαστων αναβατών.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2002, Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari, Imola. Τελευταίος αγώνας στο πρόγραμμα του WorldSBK 2002, με τον Colin Edwards και τη Honda VTR1000SP2 να προηγείται του πρωταθλητή Troy Bayliss με τη Ducati 998 F02 για έναν μόλις βαθμό.

Τα δύο σκέλη της Imola εκείνη τη χρονιά και πρωτίστως το δεύτερο, ήταν από αυτά που μένουν ανεξίτηλα στην ιστορία των αγώνων, όπως και η ευγενής αντιπαλότητα αυτών των δύο σπουδαίων πρωταθλητών που όσο λυσσαλέα ήταν εντός των ορίων της πίστας (για περισσότερες από μια χρονιές), άλλο τόσο εγκάρδια και φιλική ήταν μόλις οι αναβάτες έβγαζαν τα κράνη τους.

Καθώς το φετινό πρωτάθλημα WorldSBK 2023 ετοιμάζεται για τον αγώνα της Imola το ερχόμενο σαββατοκύριακο (14-16/7), το ντοκιμαντέρ που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του και προσφέρεται εντελώς δωρεάν (απαιτείται εγγραφή στη σελίδα, επίσης δωρεάν) επαναφέρει στη μνήμη τον ιστορικό αυτόν αγώνα που έλαβε χώρα στο ίδιο μέρος πριν δύο δεκαετίες.

Εκτός από αρκετά πλάνα δράσης από εκείνο το αγωνιστικό διήμερο, στα κάτι λιγότερο από 17 λεπτά διάρκειας του βίντεο μιλούν οι ίδιοι οι δύο πρωταγωνιστές, μέλη των ομάδων τους, καθώς και ο εξάκις πρωταθλητής Jonathan Rea και ο επίσης πρωταθλητής και τηλεοπτικός σχολιαστής James Toseland.

Απολαύστε το στην ιστοσελίδα του WorldSBK

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon