.
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 20:18

Enea Bastianini – Υπό εξέταση η φυσική του κατάσταση

Η καριέρα στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, μετά την πτώση στον αγώνα Sprint του Portimao, εξαιτίας του Luca Marini.

Ενός κακού μύρια έπονται, με τον Enea να χάνει εναρκτήριο γκραν πρι και στη συνέχεια ολόκληρο το Σαββατοκύριακο του GP της Αργεντινής ως αποτέλεσμα ενός κατάγματος στην ωμοπλάτη που υπέστη στο ατύχημα.

Ωστόσο, ο Ιταλός δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, αφήνοντας μια ακτίδα φωτός στην απουσία του. Έτσι, σύντομα ο Bastianini θα υποβληθεί σε δοκιμή πάνω στη μοτοσυκλέτα του για να εξακριβωθεί η πραγματική ετοιμότητά του, αναφέρει το GPOne.

Ο αγώνας της Αμερικής, ο τρίτος γύρος δηλαδή του MotoGP, είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο από τις 14 Απριλίου, με το Michele Pirro, δοκιμαστή αναβάτη της Ducati, να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής εάν ο Bastianini δεν είναι σε θέση να τρέξει.

Μετά την πτώση του Sprint, αναγκάστηκε να καθίσει στο περιθώριο και να παρακολουθήσει τον teammate του, Francesco Bagnaia, να ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου του με μια διπλή νίκη στο Portimao - αν και στη συνέχεια έπεσε ενώ βρισκόταν στη 2η θέση στην Αργεντινή, μια πρώιμη υπενθύμιση του πόσο γρήγορα και συχνά μπορεί να αλλάξει χέρια το Πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε πως η λίστα όσων απείχαν λόγω τραυματισμών με την επιστροφή τους να επίκειται στο COTA δεν είναι ευκαταφρόνητη, καθώς πέραν του Bastianini περιέχει τους Marc Marquez, Joan Mir και Miguel Oliveira. Δυστυχώς, ο Pol Espargaro θα λείπει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας δώσει τη θέση του στη σέλα της GasGas στον Jonas Folger.

Πηγή: Crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon