.
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 07:34

R.I.P. Clement Stoll – Έχασε τη ζωή του στην προετοιμασία των 24 ωρών του LeMans

Την περασμένη Τετάρτη και κατά τη διάρκεια ιδιωτικής δοκιμής στην πίστα Paul Armagnac, ο 27χρονος, Γάλλος αναβάτης είχε ατύχημα το οποίο έμελλε να του στοιχήσει τη ζωή.

Ο Clement Stoll ήταν γνωστός ιδιαίτερα στους κύκλους των αγώνων αντοχής, καθώς σκοτώθηκε κατά την προετοιμασία του για τον 24ωρο αγώνα αντοχής στις 16 Απριλίου. Ο Γάλλος αναβάτης, είχε μόλις μπει στην ομάδα Ecole de la Performance Endurance, με το διήμερο τεστ του να αποσκοπεί στην προσαρμογή του στη σέλα του CBR 1000RR-R, για την κατηγορία Superstock με τους Alex Sarrabayrouse, Adrian Parassol και Leo Meunier.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Stoll χτύπησε πολύ δυνατά στην άσφαλτο της πίστα, με την καρδιά του να σταματά. Μετά τις πρώτες βοήθειες και την επαναφορά του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Purpan στην Τουλούζη όπου και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.

Πηγή:gpone.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 08:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon