.
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 08:49

Valentino Rossi – Η «τετράτροχη» καριέρα συνεχίζεται

Τετράτροχων αγώνων αντοχής συνέχεια για το Valentino Rossi και για το 2023, συνεχίζοντας στο GT3 World Challenge Europe.

Η ομάδα του όμως WRT, δε θα τρέχει πλέον με το αγωνιστικό R8 της Audi αλλά με ένα BMW M4. Μάλιστα, η «αντοχή» αρέσει τόσο στο «Γιατρό» που δε θα τρέξει μόνο στο εν λόγω πρωτάθλημα αλλά και σε όποιον άλλο αντίστοιχο αγώνα μπορεί.

Ένας εξ ‘αυτών με το «καλημέρα» του 2023, είναι ο 12ωρος αγώνας του Bathurst, στο πλαίσιο του Intercontinental GT Challenge. Έτσι, ο Ιταλός πολυπρωταθλητής θα βρεθεί μεταξύ 3-5 Φεβρουαρίου στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην πίστα Mount Panorama. Μια πίστα 6 χλμ. και 23 στροφών.

Όλα αυτά ενώ η επίσημη λίστα συμμετεχόντων του εν λόγω αγώνα δεν έχει δημοσιευτεί από τη διοργάνωση, με την πληροφορία να έρχεται από τοπικά δημοσιογραφικά μέσα. Βέβαια, εύκολα φανταζόμαστε τον «κράχτη» του πράγματος, με το Rossi να μη θέλει να… κρυφτεί, έχοντας ήδη στην τετράτροχη καριέρα του αγώνες όπως ο 24ωρος του Spa.

Για την –αυστραλιανή έστω- ιστορία, από αναβάτες που τρέχουνε με αυτοκίνητα στο Mount Panorama, έχουν προλάβει ήδη το Valentino οι Casey Stoner και Troy Bayliss.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 13:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon