.
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 08:59

Τραυματισμοί σε προπονήσεις με motocross για Dovizioso και Quartararo

«Κακή εποχή» για να κάνεις προπόνηση motocross αν είσαι αναβάτης του MotoGP, με τους δυο αναβάτες να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο Andrea Dovizioso απήλθε από την ενεργό δράση του MotoGP τη χρονιά που πέρασε, αφιερώνοντας πλέον περισσότερο χρόνο στο motocross. Την Παρασκευή, ωστόσο, είχε ένα άσχημο ατύχημα, το οποίο δεν παρέλειψε να μοιραστεί και στα κονωνικά του δίκτυα. Ο Dovizioso βρισκόταν στην πίστα cross-country «Catini» στο Ponzano di Fermo, όταν έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του, χτυπώντας βίαια στο έδαφος. Αμέσως διασώθηκε, δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του, αλλά αμέσως παραπονέθηκε για πόνο στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Murri στο Fermo για εξετάσεις, με άσχημο κάταγμα στον καρπό (ένας τραυματισμός που θα αξιολογηθεί περαιτέρω τις επόμενες ημέρες), με τον πρώην αναβάτη της Ducati και της Yamaha να μη γλυτώνει εν τέλει το χειρουργείο.

Δυο μέρες μετά, και ο Fabio Quartararo υπέστη μια πτώση η οποία του δημιούργησε ένα μικρό κάταγμα στο αριστερό χέρι. Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο Quartararo δεν θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο και θα χρειαστεί απλώς ξεκούραση ώστε να επιστρέψει στην προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon