.
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 20:12

Suzuka 8H – Εξιτήριο για το Gino Rea!

Ένα μηνά μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στον 8ωρο αγώνα αντοχής της Suzuka, ο Gino Rea επέστρεψε σπίτι του, έχοντας ξεγελάσει το θάνατο.

Υπενθυμίζουμε πως ήταν στις 3ες Ελεύθερες Δοκιμές του αγώνα, όταν ο βρετανός αναβάτης θα έπεφτε με τρομακτική σφοδρότητα. Μετά τα πρώτα 24ωρα σιγής ασυρμάτου, άρχισαν να έρχονται πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του, που τον έφερναν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Έκτοτε, η πρόοδος του ήταν ραγδαία, ανακτώντας την επικοινωνία με το περιβάλλον και την κινητικότητα του. Αποκορύφωμα της προόδου του, η έξοδος του από το νοσοκομείο για πρώτη φορά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά το ατύχημα. Έκτοτε, έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Κέντρο Νευρολογικής Αποκατάστασης στο Λονδίνο, με την οικογένειά του να λέει ότι είναι «μεγάλη ανακούφιση» να τον φέρουν στο σπίτι. «Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, μετά από μια πολυαναμενόμενη αναμονή, καταφέραμε τελικά να επιστρέψουμε τον Gino στο Ηνωμένο Βασίλειο με αεροδιακομιδή. Μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Ιαπωνίας στο Κέντρο Νευρολογικής Αποκατάστασης στο Λονδίνο. Εδώ ο Gino θα ξεκινήσει την εντατική αποκατάσταση που απαιτείται για να κάνει την καλύτερη δυνατήανάρρωση. Είναι μεγάλη ανακούφιση για όλους μας να τον έχουμε πίσω με ασφάλεια στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Παρόλο που οι φιλοδοξίες της ομάδας FCC TSR Honda για τον τίτλο του EWC κάμφθηκαν από την κατάκτηση της δέκατης θέσης στη Suzuka, η ομάδα εξακολουθεί να διεκδικεί το στέμμα του 2022 στον επερχόμενο αγώνα Bol d'Or 24 ωρών στην πίστα Paul Ricard, όπου θα αναλάβει τη θέση του Rea στην ομάδα ο Alan Techer.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon