.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 14:17

Isle of Man TT 2022 – Λάθος αθλητής ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκε το Σάββατο 4/6

Με μια σοκαριστική ανακοίνωση οι ιθύνοντες του IoM TT ενημερώνουν πως ανακήρυξαν λάθος νεκρό στο θανατηφόρο ατύχημα στον πρώτο αγώνα Sidecars!

Με μια σημερινή (Τετάρτη 8/6) επείγουσα ανακοίνωση οι διοργανωτές του ΤΤ σπεύδουν να διορθώσουν το όνομα του αναβάτη Sidecar που σκοτώθηκε στο συμβάν που συνέβη κατά τον πρώτο αγώνα της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, η αρχική ανακοίνωση έλεγε πως ο συνεπιβάτης του Sidecar, Olivier Lavorel, είχε χάσει τη ζωή του επί τόπου, ενώ ο οδηγός, César Chanal, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ.

Όπως ωστόσο αποδείχθηκε εκ των υστέρων στο νοσοκομείο, έγινε λάθος στην ταυτοποίηση των δύο αθλητών και τελικά ήταν ο Chanal αυτός που σκοτώθηκε στο ατύχημα, ενώ ο Lavorel είναι ακόμη εν ζωή νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση.

Ομολογουμένως η νέα αυτή ανακοίνωση προκαλεί σοκ, ειδικά αν σκεφτούμε πως οι οικογένειες των άτυχων αγωνιζόμενων ενημερώθηκαν ανακριβώς, με αποτέλεσμα να κάνουν τη διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο, σε αντίθετη κατεύθυνση η καθεμία.

Μεσολάβησαν δε τέσσερεις μέρες μεταξύ των δύο ανακοινωθέντων…

Τουλάχιστον ας ευχηθούμε να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο Lavorel.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon